Εσύ βρέθηκες στο πιο θετικό μουσικό γεγονός της χώρας;

Ημέρα Θετικής Ενέργειας: Η μεγαλύτερη και πιο θετική μουσική γιορτή της Ελλάδας

Τι να πρωτοθυμηθώ; Την καθηλωτική ερμηνεία του Κωνσταντίνου Αργυρού; Την πρωτότυπη συνεργασία που είχαν οι ΜΕΛΙSSES με τον Αναστάσιο Ράμμο στο τεράστιο hit του Χρήστου Μάστορα «Δεν έχω ιδέα», την απίστευτη live performance της εκρηκτικής Ελένης Φουρέιρα με τον Lil Barty για το νέο hit «Άλλο Level» (το οποίο, μάλιστα, δημιούργησαν με τη βοήθεια του κοινού, μέσα από το μουσικό project «Join The Beat» της πλατφόρμας Playmotion της Amita Motion), τους μοναδικούς Fy, Light και Snik ή το σόου των Special Guests Marcus & Martinus; Αυτά και πολλά ακόμα, συνέβησαν στο κατάμεστο Τείχος των Εθνών στο ΟΑΚΑ, όπου μαζί με περισσότερα από 80.000 άτομα, απόλαυσα την Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2019! Πρόκειται για τη μεγαλύτερη προσέλευση που έχει σημειωθεί στην 14ετή ιστορία του περίφημου event, γεγονός που καθιερώνει την Ημέρα Θετικής Ενέργειας στη μεγαλύτερη και πιο θετική μουσική γιορτή της Ελλάδας.

Πιστός στο ραντεβού μου για ακόμα μια χρονιά, λοιπόν, είδα μικρούς και μεγάλους να διασκεδάζουν με το μεγαλύτερο line up που έχει φιλοξενήσει ποτέ η μεγαλύτερη και πιο θετική γιορτή μουσικής  και το κοινό να γεμίζει θετική ενέργεια με τη μουσική και τα τραγούδια αγαπημένων καλλιτεχνών της ελληνικής και διεθνούς μουσικής σκηνής. Ενημερώθηκα, μάλιστα, και για το Playmotion, τη νέα μουσική πλατφόρμα από την Amita Motion, η οποία προσφέρει στους χρήστες της μουσική, εκπλήξεις και μοναδικές εμπειρίες #kathemera!

2

Εκτός, όμως, από τα «αστέρια» που προανέφερα, την παράσταση έκλεψαν και οι δεκάδες καλλιτέχνες και μουσικοί παραγωγοί που κράτησαν τη διάθεση του κοινού στα ύψη καθ’ όλη τη διάρκεια του event. Από τον Βαγγέλη Κακουριώτη που τραγούδησε και χόρεψε στους ρυθμούς των επιτυχιών του, στην Έλενα Τσαγκρινού, τον ΥΠΟ με τις rap επιτυχίες του, τους Αlcatrash που άφησαν το δικό τους ξεχωριστό αποτύπωμα στη βραδιά, τον Ελληνοβρετανό τραγουδοποιό D3LTA ο οποίος βρέθηκε για πρώτη φορά στη σκηνή της Ημέρας Θετικής Ενέργειας για μία μοναδική εμφάνιση, τον Jimko ο οποίος έδωσε το δικό του δυναμικό παλμό, τη Josephine η οποία εντυπωσίασε με την ερμηνεία της, τον Mad clip που μας ενθουσίασε με τις ρίμες του, τον Mike, τη Natasha Kay που μας ξεσήκωσε με το εντυπωσιακό μουσικοχορευτικό της show, τον Oge, τους The Players οι οποίοι χάρισαν ξανά ιδιαίτερες στιγμές στους fans της Amita Motion, την ανερχόμενη Vemilly με τις διασκευές της και τον Dj Pitsi με το απίστευτο upbeat warm up set που «ζέστανε» το κοινό.

3

Εντύπωση μου έκανε, επίσης, και η ομάδα που πλαισίωσε χορευτικά το τραγούδι «Άλλο Level» της Ελένης Φουρέιρα και του Lil Barty, με την ονομασία «The Wolves», η οποία το 2017 αναδείχθηκε Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Γυμναστικής, υπό την καθοδήγηση της Ολυμπίας Δραγούνη.

Δείτε εδώ αποσπάσματα από την Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2019!

 

 

Στη σκηνή της Ημέρας Θετικής Ενέργειας 2019 παρουσιάστηκε και η νέα συλλεκτική συσκευασία της Amita Motion, η οποία θα είναι διαθέσιμη σε λίγες μέρες και φιλοξενεί τη μοναδική Ελένη Φουρέιρα! Πάνω στη συσκευασία, μάλιστα, θα υπάρχει ειδικά σχεδιασμένο QR code, το οποίο οι χρήστες μπορούν να σκανάρουν για να ακούσουν αποκλειστικά το νέο τραγούδι που ετοιμάζει η Ελένη Φουρέιρα! Θα σου πρότεινα να μείνεις συντονισμένος γιατί σύντομα ξεκινά και νέος διαγωνισμός «Under The Cap», όπου οι τυχεροί κωδικοί κάτω από το καπάκι χαρίζουν #kathemera μουσικά δώρα.

4

Η Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2019 μεταδόθηκε ζωντανά μέσα από το επίσημο κανάλι της Amita Motion στο YouTube, με τους χρήστες να έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το live streaming και από τη μουσική πλατφόρμα Playmotion! Τα νούμερα, μάλιστα, εντυπωσιάζουν, καθώς περισσότεροι από 7.500 θεατές είδαν ταυτόχρονα όλα όσα συνέβησαν σε αυτό το εκπληκτικό event και ένιωσαν, έστω και διαδικτυακά, τον παλμό των 80.000 ατόμων που συμμετείχαν στην πιο θετική συναυλία της χρονιάς. Κλείνοντας, να επισημάνω ότι κάτι που μου αρέσει πολύ στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας είναι ότι πρόκειται για ένα event που σέβεται το περιβάλλον, αφού η Amita Motion, φρόντισε και φέτος για την ανακύκλωση όλων των προϊόντων και των υλικών συσκευασίας που χρησιμοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved