EA Sports FC 24: Έτοιμος να σηκώσεις την Χρυσή Μπάλα;

Οι αλλαγές στο Manager και Career Mode θα φέρουν τις μεγάλες αξιώσεις που έλειπαν από το παιχνίδι.

Αν θυμάστε είχαμε γράψει αυτό ακριβώς που λέει ο τίτλος. Ότι για να μπορέσει το νέο EA Sports FC 24 να γίνει πιο ενδιαφέρον και στο κομμάτι του single player, πρέπει να αποκτήσει ένα ικανοποιητικό στόρι.

Από το να είσαι λοιπόν ένας αδιάφορος τύπος που απλά παίρνει το ένα πρωτάθλημα πίσω από το άλλο (βαρετό), καλύτερα να κάνεις κινήσεις που θα σε φέρουν ως εκεί. Αυτό ακριβώς παρουσιάζεται και στο νέο βίντεο του παιχνιδιού, που δείχνει τις μεγάλες αλλαγές τόσο στο Manager Mode για όσους θέλουν να γίνουν Jurgen Klopp, όσο και σε αυτούς που θέλουν να φτιάξουν τον επόμενο μεγάλο ποδοσφαιριστή. Ως προπονητής προετοιμάζεις πλέον με το επιτελείο σου τους παίκτες ώστε να μένουν σε φόρμα και να παραδίδουν τα μέγιστα στα παιχνίδια, παίζεις ρόλο ώστε να μάθουν τις νέες τακτικές σου, ενώ η νέα κάμερα «πάγκου« δίνει μία πιο αληθινή αίσθηση στο παιχνίδι.

Στο κομμάτι του παίκτη, ο μάνατζέρ σου έχει στόχο να σε φέρει πιο κοντά στην ομάδα των ονείρων σου, μέσα από στόχους που πρέπει να καταφέρεις στην κάθε σεζόν. Βάλε μαζί τους νέους πανηγυρισμούς, το πώς πρέπει να πετύχεις στις προπονήσεις και τις εκδηλώσεις που θα σε φέρουν μέχρι και κοντά στην Χρυσή Μπάλα και έχεις έναν πολύ καλό πρώτο σκελετό για το νέο τίτλο, που μπορεί να ανοίξει ακόμη περισσότερο και να απλωθεί ανά τα χρόνια. Ωστόσο η προσπάθεια που φαίνεται μέσα από την παρουσίαση, είναι ικανοποιητική.

 

 

Το EA Sports FC 24 θα κυκλοφορήσει για τα PS5, Xbox Series X|S, PS4, Xbox One, Nintendo Switch και PC στις 29 Σεπτεμβρίου.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved