Easy Bake Τυροψωμάκια με αποξηραμένα σύκα & μανιτάρια

Είσαι έτοιμος για το πιο νόστιμο ορεκτικό;

Επειδή ξέρω ότι τρέχετε διαρκώς και ψάχνετε έξυπνες λύσεις για συνταγές, ξεκίνησα να δοκιμάζω μείγματα αλευριού με τα οποία θα μπορώ να φτιάχνω διάφορα νόστιμα ορεκτικά.

Μετά από πολλές δοκιμές στο εργαστήριο μου, κατέληξα στο μείγμα Easy Bake Τυροψωμάκια που με την προσθήκη μόλις 3 – 4 υλικών βγαίνει ένα καταπληκτικό αποτέλεσμα!

Μία από τις συνταγές που θέλησα να μοιραστώ μαζί σας είναι τα τυροψωμάκια με αποξηραμένα σύκα και μανιτάρια που θεωρώ ότι είναι και ένα πολύ ωραίο ορεκτικό για το γιορτινό σας τραπέζι!

Ακολουθήστε τις οδηγίες μου και καλή σας απόλαυση!  Περιμένω τα σχόλια σας!

 

Προετοιμασία & Εκτέλεση

Βάζουμε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά, ρίχνουμε τα 20 γρ. βούτυρο και προσθέτουμε τα μανιτάρια, αλάτι, πιπέρι και το δενδρολίβανο. Σοτάρουμε καλά τα μανιτάρια χωρίς να τα ανακατεύουμε συνέχεια για να μη βγάλουν πολλά υγρά. Μόλις ετοιμαστούν τα αδειάζουμε σε ένα σουρωτήρι για να στραγγίξουν όλα τα υγρά τους.

Σε ένα μπολ ρίχνουμε το Μείγμα Easy Bake Τυροψωμάκια, το baking powder, την παρμεζάνα, τα σύκα, το αλάτι, το πιπέρι, και έπειτα προσθέτουμε τα αυγά και το ξινόγαλα. Ανακατεύουμε καλά με μια σπάτουλα μέχρι να γίνει μια πολύ μαλακή ζύμη και προσθέτουμε τα μανιτάρια ανακατεύοντας καλά.

Διάβασε όλη την συνταγή στο σάιτ του σεφ Γιώργου Τσούλη.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved