Σε άλλα νέα, στην Αγγλία ψάχνουν για δοκιμαστές πίτσας

Βιογραφικούλι κανείς;

Με την ανεργία που έχει πέσει στις ημέρες μας, ο κοσμάκης ψάχνει να βρει τριγύρω ό,τι μπορεί. Σωστά; Και πολλές φορές δεν σκέφτεται μόνο τα λεφτά, αλλά και πόσο θα τον καλύπτει το περιβάλλον εργασίας. Κάπου δηλαδή όπου θα πηγαίνει καθημερινά και δεν θα θέλει να μπήξει το στυλό στο μάτι του από την μιζέρια. Δεν ξέρουμε τι προτασούλες έχεις, αλλά εμείς βρήκαμε κατιτίς που μας κέντρισε το ενδιαφέρον.

Μετά την αγγελία για τον δοκιμαστή μπίρας στο Ηνωμένο Βασίλειο, η Αγγλία συνεχίζει την μεγάλη μπάλα που παίζει και με την μάσα. Στο Μπαθ, σε αυτή την πόλη τίγκα στο φοιτητόκοσμο, μία εταιρεία ψάχνει δοκιμαστή πίτσας για part-time εργασία. Δεν ξέρουμε ακριβώς τι παίζει με ένσημα, αλλά η όλη φάση σίγουρα θα είναι καλύτερα από το Ελλάντα. Δύο ώρες δουλειά την εβδομάδα, όπου θα πρέπει να δοκιμάζεις και να ξεχωρίζεις τις γεύσεις της πίτσας. Όλα αυτά από την Bath Pizza Co., που κοιτάει να ανανεώσει το μενού της και ψάχνει κοσμάκη για να την βοηθήσει με αυτό.  Σου καλύπτουν μάλιστα και τα έξοδα κίνησης. Δεν είναι σαν παιδικό όνειρο που γίνεται πραγματικότητα;

Αν λοιπόν ήθελες να ψαχτείς γενικότερα στην Αγγλία αλλά ποτέ δεν είχες βρει κάτι ικανοποιητικό, δίνουμε μία part-time λύση. Μπορείς να στείλεις βιογραφικά εδώ.  Και παράλληλα να συνεχίσεις να ψάχνεις.

Αλλά δωρεάν πίτσα για δοκιμές; Beat that μωρή Ελλάδα.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved