Θα ήθελες να πληρώνεσαι για να πίνεις μπίρες;

Ηλίθια ερώτηση ε;

Άλλοι θα σκότωναν για τέτοιες δουλειές αδέρφια. Μην το γελάτε καθόλου. Το ξέρετε πως οι Ναίτες Ιππότες είχαν καλόγερους στρατιωτικούς με αρμοδιότητα να ελέγχουν την ποιότητα της μπίρας του Τάγματος; Βυσματική θέση  όχι αστεία. Πετσοκοβόντουσαν οι καλόγεροι στις Σταυροφορίες και οι βυσματίες από τα τείχη τους μούντζωναν γελώντας. «Να μαλάκες, ψοφήστε εδώ κάνει ΠΑΣΟΚ». Αυτή η δουλίτσα ωστόσο δεν καταργήθηκε επειδή οι Σταυροφορίες έκαναν μία τρύπα στο νερό. Επιβίωσε μέχρι τις ημέρες μας. Και για να την κάνεις πρέπει να κοιτάξεις προς το ψηλομύτικο νησί του Βορρά και να έχεις περίσσια όρεξη για ζύθο.

Αν σε έχει φάει η ανεργία και ξέρεις να μιλάς μόνο Αγγλικά, ιδού η ευκαιρία της ζωής σου. Η  Greenwich Brewery στο Λονδίνο προσφέρει μία part-time θέση σε έναν τυχερό, ο οποίος πρέπει να πίνει για 3 ώρες κάθε Παρασκευή (ναι, κάθε Παρασκευή) δοκιμάζοντας και αξιολογώντας μπίρες από όλο τον κόσμο. Θα είσαι ο τύπος δηλαδή που θα τους λέει «όπα αυτοί μας έχουν» ή «σαπίλα, σκέτο κατρουλιό απαπαπα πετάχτε το». Όχι κι’ άσχημα ε;

Αφού τα πίνεις που τα πίνεις, γιατί να μην βγάζεις και λεφτά; Αν μάλιστα κάποιοι από εσάς είναι ήδη Λονδίνο αλλά έχουν μπλέξει με δουλειές του ποδαριού, ιδού άλλη μία για έξτρα εισόδημα. Οι άνθρωποι δεν αστειεύονται, έχουν δηλώσει την θέση και στο LinkedIn.

Προσοχή μόνο μην καταντήσεις έτσι.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved