Το τσάι με λιωμένο τυρί είναι ξεκάθαρα ό,τι πιο σιχαμένο έχουμε δει

ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;;

Κυκλοφόρησε ήδη και προκαλεί πανικό, σιχαμάρα και μούντζες. Κάνουν «ίου» οι ψηλομύτηδες οι Άγγλοι με το earl grey τους και οι μανάδες που έμαθαν «του βουνού» έχουν ανοίξει τους τσελεμεντέδες μήπως και τους ξέφυγε καμιά συνταγή. Και έχουν άδικο οι άνθρωποι; Όταν κυκλοφορεί τσάι με επικάλυψη τυριού αρκεί για να χάσεις την πίστη σου στην ανθρωπότητα.

21568552 345219575924743 5261015950378926080 n

Έχουμε γνωρίσει κατά καιρούς πολλούς άκυρους συνδυασμούς σε φαγητά. Από τα ρεβίθια με το σπανάκι μέχρι το καρπούζι με την φέτα.  Δεν τ’ ακουμπάμε και να μας πληρώνατε. Αλλά απορούμε πραγματικά ποιος ήταν τόσο μουρλός που να πει «Mιας και δεν έχουμε τι να κάνουμε και το τσάι είναι πιο βαρετό από την ελληνική τηλεόραση, θέλετε να βάλουμε από πάνω λιωμένο τυρί;». Δεν είναι κίνηση μαεστρίας παιδιά. Είναι απλά ένας κακός συνδυασμός. Την ευθύνη την έχει μία τσαγερί στην Κίνα ονόματι Heyta που αποφάσισε να βάλει λίγη Ευρώπη στη ζωή της. Μπόλικο τυρί δηλαδή, λιωμένο, πάνω από το τσάι. Σύμφωνα μάλιστα με τον CEO των καταστημάτων, το  τυρί είναι απαραίτητο μιας και εξαφανίζει την πικρίλα που έχει το τσάι. Ποιος είπε ότι η «πικρίλα» είναι κακό πράγμα; Το είπαμε στο Ρομπόλα που είναι και φαν και έβγαλε αφρούς. «Βρε άι στο διάολο με δαύτους. Μήπως να σερβίρουν και την  πάπια Πεκίνου με χαρουπόμελο;».

IMG 3322 1 2

Ενδεχομένως να σε πείθουν οι φωτογραφίες, αλλά η γεύση του τυριού είναι πλέον ακατάλληλη για το τσάι. Αν σου φαίνεται ήδη η γεύση του πικρή, δεν φαντάζεσαι τι θα γίνει με το αλμυρό τυρί εκεί μέσα. Όμως μαθαίνουμε πως είναι ήδη μεγάλο τρεντ στην Κίνα (σ.σ.: σιγά που δεν θα ήταν) και πως μάλιστα έχει σκοπό να φτάσει μέχρι την Μεγάλη Βρετανία. To 'χουν που το 'χουν ψυχολογικό οι άνθρωποι από την Βοστόνη που τους πέταξαν τις κούτες στη θάλασσα οι Αμερικάνοι, θα πάθουν παροξυσμό αν κυκλοφορήσει κάτι τέτοιο στην αγορά.  Και μιας και μιλήσαμε για φονικούς συνδυασμούς φαγητών, θυμηθήκαμε αυτό το κείμενο.

Άι σιχτίρ  με την κάθε βλακεία που σας έρχεται στο κεφάλι. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved