Pexels Οργανώσου σωστά για φαγητό και ποτό με τους κολλητούς για τα ματς του διημέρου

Τι δεν πρέπει να λείπει από το σπίτι, τώρα που θα μαζευτείτε για Τελικό Κυπέλλου και Final 4. 

Όλοι έχουμε κανονίσει να δούμε τον αγώνα και μάλιστα να περάσουμε τη βραδιά μας και να μοιραστούμε την αγωνία μας μαζί με τους φίλους μας. Εάν είσαι στη φάση που έχεις οργανώσει μία τέτοια βραδιά με φίλους, είμαστε εδώ για να σου πούμε πώς μπορεί αν γίνει καλύτερη. Πέρα από τη σημασία του αγώνα, καθώς ενισχύει το bonding μεταξύ σας. Για να έχετε όλα όσα χρειάζεστε σε βοηθάμε και εμείς με τα παρακάτω.

 

To Final 4 που ζήσαμε πιο έντονα

Οργάνωση χώρου

Ξεκινάμε από τα βασικά και λέμε ότι από τη στιγμή που ξέρεις πόσα άτομα θα έρθουν σπίτι σου, οργανώνεις και τον χώρο σου αναλόγως. Διασφάλισε ότι οι θέσεις φτάνουν για όλους και ότι είναι άνετος ο χώρος για όλους σας. Επίσης, τσέκαρε τηλεόραση και ήχο, ότι δεν υπάρχει κάποια δυσάρεστη έκπληξη. Αυτά για να βεβαιωθείς ότι όλες οι προϋποθέσεις είναι εντάξει για να δεις τον αγώνα.

Αυτό το Final 4 έχει κάτι το διαφορετικό

Πώς να επιλέξεις φαγητό

Αρχικά, αγόρασε τα κλασικά σνακ όπως πατατάκια, νάτσος, φτερούγες κοτόπουλο, πίτσα και γενικά finger food για να είναι εύκολα προς κατανάλωση.
Πέρα από την κλασική πίτσα και τα σουβλάκια που είναι πάντα τίμιες επιλογές και σίγουρες μπορείς να σκεφτείς πολύ σοβαρά τις φτερούγες κοτόπουλο, όπως και onion rings, φλογέρες συνοδευμένα με ωραία ντιπ.

Επίσης, μπορείς να σκεφτείς την επιλογή των hot dog και εν προκειμένω μπορείς να ετοιμάσεις και στο σπίτι. Μπορείς να επιλέξεις μερικά λουκάνικα καλής ποιότητας και να «παίξουν» στο κέντρο στο τραπέζι. Εδώ μπορείς να ρωτήσεις και τον κρεοπώλη σου, καθώς μπορεί να έχει και έτοιμα κεφτεδάκια ή σουβλάκια.

Ωστόσο σε περίπτωση που το κάνεις, φρόντισε να παραγγείλεις αρκετά νωρίτερα, για να φτάσουν τα φαγητά σε μία νορμάλ ώρα.

 

Πώς να επιλέξεις ποτό

Δεν χρειάζεται να έχεις μόνο αλκοολούχες επιλογές, αλλά και μη αλκοολούχες όπως σόδες, νερό και αναψυκτικά. Ειδικά, σήμερα που υπάρχουν τόσες επιλογές σε σόδες και με γεύσεις. Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε τόσο επιλογές για να μην υπάρχει μονοτονία.

Διαφορετικά, μπορείς να έχεις τις αγαπημένες σου μπίρες κρύες και έτοιμες για να τις πιείς. Επίσης, μπορείς να δοκιμάσεις και τις μη αλκοολούχες μπίρες , είναι μία πολύ καλή επιλογή.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved