INTIME Αυτό το Final 4 έχει κάτι το διαφορετικό

Ο Γιάννης Κουβόπουλος μοιράζεται στη στήλη «Στο Βερολίνο είναι πάντα ωραία» όλα όσα κάνουν τη φετινή διοργάνωση ξεχωριστή.

Το Βερολίνο είναι μία υπέροχη πόλη. Μια πόλη γεμάτη πράσινο, μια πολύ γεμάτη επιλογές για να “ζήσεις” την ημέρα σου και να “χτίσεις” την καθημερινότητά σου. Μια πόλη με αμέτρητες επιλογές…

Όπως αυτές για τις οποίες σας γράψαμε.

Κρίμα που δε θα τη δούμε ούτε αυτή τη φορά. Και ναι. Καταλαβαίνω απόλυτα εσένα που το διαβάζεις τώρα και χασκογελάς ειρωνικά αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Μια μέρα ακόμα πέρασε στην γερμανική πόλη και το μόνο που είδαμε ήταν το εσωτερικό της UBER ARENA.

 

4281071

 

Όχι. Δε θα γκρινιάζουμε, αλλά ούτε και θα μουρμουρίσουμε. Προς Θεού. Αλλά η αλήθεια είναι αυτή. Οι ρυθμοί του Final-4 δε σου επιτρέπουν και πολλά-πολλά. Ότι κάνεις μέσα και γύρω από το γήπεδο….

 

Αυτή η ησυχία γύρω από το γήπεδο δεν θα ισχύει σήμερα.

Όμως, γιατί να παραπονεθούμε;

Περάσαμε ένα μεσημέρι με τους κορυφαίους προπονητές, με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους να μη σταματάει τον χαβαλέ, ένα απόγευμα με τις προπονήσεις των κορυφαίων ομάδων (Ρεάλ Παναθηναϊκός AKTOR, Ολυμπιακός και Φενέρ στα… πόδια μας) και είχαμε την ευκαιρία να επικοινωνήσουμε με δημοσιογράφους από όλα τα μήκη και τα πλάτη του κόσμου.

 

4281710

 

Το καλύτερο όμως το αφήσαμε για το τέλος…

Γύρω στις 2 το πρωί, κατά την επιστροφή στο ξενοδοχείο (από το γήπεδο ε, τα είπαμε αυτά) το βρώμικο λουκάνικο με τις πατάτες, την κέτσαπ, τη μαγιονέζα και την μπύρα στα όρθια ήταν από τα καλύτερα highlights της ημέρας. Μια 100% γεύση Γερμανίας….

Πάμε να ζεσταθούμε με ένα κουίζ για Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό με φόντο το Final 4!

berlin sausage

 

Και τώρα οι ημιτελικοί του Παναθηναϊκού με τη Φενέρμπαχτσε και του Ολυμπιακού με τη Ρεάλ Μαδρίτης με το μυαλό όλων στην πρόκριση στον τελικό, αλλά και στο πού θα μας βγάλει η μέρα. Και η νύχτα!

Διαβάστε επίσης: Όσα έγιναν την πρώτη μέρα από την άφιξη της αποστολής στο Βερολίνο.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved