Θες delivery; Μπες στο TikTok και παράγγειλε

Μετά το μοντάζ και τα βίντεο, το «TikTok Kitchen» μπαίνει και στις κουζίνες μας.

Μέχρι σήμερα το γνωρίζαμε ως μία εκ των πλέον διάσημων πλατφορμών social media, πλέον όμως μετά τα βίντεο ετοιμάζεται να πάρει θέση σε άλλη μια συνήθεια της ζωής μας που αναμένεται να κάνει αίσθηση. Από το 2022 το TikTok εγκαινιάζει το «TikTok Kitchen» και ετοιμάζεται για delivery φαγητού.

Στο μενού θα βρίσκονται όλα εκείνα τα φαγητά που θα γίνονται viral όπως για παράδειγμα η συνταγή με το ψητό τυρί φέτα και τα ντοματίνια, η οποία ξεκίνησε από το TikTok, με το μενού να αλλάζει ανά τρίμηνο. Με βάση τα όσα γνωρίζουμε σε αυτό θα περιέχονται και chips από μακαρόνια, smash burgers και «παιδάκια» καλαμποκιού.

 

 

Η αρχή αναμένεται να γίνει στις ΗΠΑ όπου το TikTok σκοπεύει να ανοίξει μέχρι τον Μάρτιο περίπου 300 τοποθεσίες delivery και έχει στο πλάνο να επεκταθεί σε περισσότερες από 1.000 TikTok Kitchens μέχρι το τέλος του έτους. Μάλιστα, η social media εταιρία επισήμανε ότι οι δημιουργοί των viral συνταγών θα αναγνωρίζονται και παρόλο που τα ονόματά τους προφανώς δεν θα είναι στο μενού, θα εμφανίζονται σε περίοπτες θέσεις στις φυσικές τοποθεσίες.

Όσον αφορά την Ελλάδα και γενικότερα την Ευρώπη, δεν έχουμε κάποια πληροφορία για πιθανή άφιξή του, ωστόσο εφόσον το εγχείρημα με το TikTok Kitchen στεφθεί με επιτυχία στις ΗΠΑ δεν θα είναι απίθανο να έρθει και από τα μέρη μας.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved