Τα καλύτερα whisky για το 2021 όπως ψηφίστηκαν στα Scottish Whisky Awards

Ένας καλός λόγος για να αρχίσεις να σημειώνεις λίστα δώρων, με πρώτο εσένα τον ίδιο.

Ας είμαστε ειλικρινείς. Όσο θα υπάρχει η έννοια δώρο και όσο θα υπάρχουν οι γιορτές, το ποτό και πιο συγκεκριμένα το ουίσκι, θα είναι ένα εξαίσιο δώρο που μπορείς να κάνεις. Όχι μόνο στους άλλους αλλά και στον εαυτό σου. Και είναι τόσα πολλά που τις περισσότερες φορές δεν ξέρεις τι να διαλέξεις έτσι δεν είναι; Ή απλά ξέρεις, αλλά θες να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό.

Σε αυτό θα βοηθήσει και φέτος η λίστα με τα καλύτερα σκωτσέζικα ουίσκι, όπως αυτή ψηφίστηκε από τους κριτές των Scottish Whisky Awards. Στην επιτροπή συμμετέχουν πάνω από 20 γευσιγνώστες και εργαζόμενοι στο χώρο της εστίασης, της δημοσιογραφίας αλλά και της παραγωγής και της διαφήμισης. Τα συγκεκριμένα ουίσκι που θα δεις στην ακόλουθη λίστα προκύπτουν πάντα κατά κοινή ομολογία και με βάση το σκορ που σημειώνουν πάνω στις δοκιμές της συγκεκριμένης χρονικής στιγμής. Το Glenmorangie απέσπασε τα περισσότερα βραβεία της λίστας, με το Glen Scotia να κερδίζει τον τίτλο του Σκωτσέζικου Αποστακτηρίου της Χρονιάς.

Ο master distiller του Glen Scotia σε αποκλειστική συνέντευξη στο Ratpack.gr

 Σε περίπτωση λοιπόν που κρίνεις ότι η κάβα σου χρειάζεται ανανέωση, ιδού ποιοι ήταν οι μεγάλοι νικητές που αξίζουν μία θέση στο ποτήρι σου. Και πολλοί ακόμη που θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις τις εμφιαλώσεις τους.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved