Mπάρμπεκιου: Μια εταιρία σε πληρώνει εάν είσαι μέγας ψήστης

Ακόμα δεν πέρασε η Τσικνοπέμπτη και μια εταιρία μας προσφέρει δουλειά εφόσον γνωρίζουμε από μπάρμπεκιου.

Καλά-καλά δεν έχουν περάσει ακόμα ώρες από το τελευταίο ψήσιμο την Τσικνοπέμπτη που μας  πέρασε, ακόμα δεν έχουμε χωνέψει τα μπιφτέκια και τα λουκάνικα, έρχεται τώρα μια είδηση-πρόκληση για όλους εκείνους που έχουν τον ψήστη μέσα τους, ή που ανακάλυψαν πρόσφατα ότι το έχουν με το μπάρμπεκιου.

 

 

Πρόκειται για την ιδέα της Seriously Smoked, η οποία επιχειρεί να αναδείξει τον ψήστη που έχεις μέσα σου, κάνοντας το πιο απλό πράγμα: Να ψήσεις. Η συγκεκριμένη εταιρία αποτελείται από experts στο μπάρμπεκιου (όπως μας το είχε αναλύσει ο Βασίλης Σπόρος του Po’ boys) και ψάχνουν ένα ακόμα άτομο προκειμένου να μεγαλώσουν το team τους. Αντί όμως να ζητάνε περγαμηνές και βιογραφικά, ετοιμάζουν ένα μίνι Master Chef, απλά με θέμα το American BBQ. Εκεί όπου κάθε «αγωνιζόμενος» θα περάσει έναν μήνα όπου θα κληθεί να ψήνει με διαφορετικές τεχνικές, θα μαρινάρει τα κρέατα με διαφορετικούς τρόπους ενώ θα πειραματιστεί πάνω στο κάπνισμα των κρεάτων.

 

 

Οι εγγραφές ξεκίνησαν από τις 22 Φεβρουαρίου και θα κλείσουν στις 30 Απριλίου του 2021. Χάνεις τίποτα (πάτησε εδώ για να δεις τη φόρμα);

Μήπως έχεις μέσα σου ό,τι χρειάζεται για να γίνεις ο νέος μεγάλος ψήστης που θα ανακοινωθεί στις 3 Μαΐου;  



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved