Οι τυρόμπομπες μπορούν να γίνουν το αγαπημένο αντρικό σου σνακ

Απέχεις ένα μισάωρο μόνο από την «εκρηκτική» τους γεύση.

Ο κόσμος θεωρεί ότι η τυρόπιτα είναι μέσα στα πιο απλά εδέσματα που υπάρχουν στον κόσμο. Πράγματι δεν θέλει πυρηνική φυσική για να τη φτιάξεις, ωστόσο αν δεν βάλεις σωστή ποσόστοση τυριού και φύλλου, τότε μάλλον θα πετάξεις αυτό που έφτιαξες.

Επιπλέον αν δεν σε ενδιαφέρει να ανοίξεις φύλλο αλλά να δημιουργήσεις κάτι πιο παιχνιδιάρικο αλλά και ελκυστικό για το μάτι, σου προτείνουμε μια λιλιπούτεια παραλλαγή της κλασικής τυρόπιτας, και ταυτόχρονα μια διαφορετική υφή και κορυφαία εμπειρία την ώρα που τη δοκιμάζεις.

Να σου «γνωρίσουμε» τις τυρόμπομπες (στο παρακάτω άλμπουμ):

 

 

Αν θυμίζει κάτι σε τυρόπιτα, αυτό είναι μόνο λόγω του τυριού, καθώς είναι κατι εντελώς διαφορετικό τόσο σε μέγεθος όσο και σε υλικό. Δεν θα καταβροχθίσεις κάποιο φύλλο, αλλά θα μασήσεις κάτι απαλό σαν αφρό. Και το μαλακό –ιδιαίτερα όταν ακολουθείται από ένα απαλό τυρί, ή μια λιωμένη φέτα στη συγκεκριμένη περίπτωση- είναι πάντα πολύ πιο καλό.

Δώσε σημασία στις λεπτομέρειες, αφιέρωσε μισή ώρα από τη ζωή σου (25 λεπτά για την ακρίβεια) και ακολούθησε τα βήματα όπως τα δείχνει το blog της Majenco στο Queen.gr.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved