11 κορυφαίες βότκες που πρέπει να πιεις μέσα στο 2021

Η καραντίνα ισχύει αλλά το ίδιο και η επιθυμία για premium ποτά.

Αν επανεκτιμήσαμε κάτι αυτή την περίοδο της καραντίνας, ήταν η απόλαυση της τελετουργίας του να πίνουμε στο σπίτι. Το γνωρίζουμε ήδη ότι κάποιοι από εσάς το έκαναν πάντα και θα το κάνουν πάντα, αλλά και μόνο που μπήκαμε όλοι στη διαδικασία να πίνουμε πιο σταθερά ένα ποτό το βραδάκι, μας έδωσε σίγουρα μία άλλη, διαφορετική αίγλη.

Γράψαμε πρόσφατα για το πόσο αντρική υπόθεση είναι να μείνεις στο σπίτι.

Να πούμε όμως και αυτό; Έχει μεγάλη σημασία να ξέρεις τι πίνεις. Όχι μόνο επειδή τα premium ποτά προσφέρουν μεγαλύτερη εμπειρία στη γεύση, αλλά επειδή με αυτόν τον τρόπο θα μπορείς πάντα να συγκρίνεις και να έχεις άποψη. Το ίδιο ισχύει και για την βότκα.

Είτε σου αρέσει να την πίνεις straight, είτε με στυμμένο λεμόνι ή μέσα σε κοκτέιλ, ο κανόνας λέει πως απαιτείται αρχικά να την βάλεις σκέτη σε σφηνοπότηρο ώστε να την μυρίσεις και να αφήσεις τις νότες και τα αρώματα που έχουν συγκεντρωθεί στο ποτήρι να έρθουν στη μύτη σου. Με αυτόν τον τρόπο σου, η γλώσσα αυτόματα παράγει το ανάλογο σάλιο ώστε να εξισορροπήσει το αντίστοιχο pH και να δεχτεί την μαγική δυναμική της που μόνο η βότκα μπορεί να προσφέρει.

Το Ratpack, πιστό στα premium ποτά, παρουσιάζει 11 φιάλες που καλείσαι να δοκιμάσεις για μία ολοκληρωμένη άποψη και ακόμη μεγαλύτερη εμπειρία γεύσης.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved