Το να πίνεις ποτό στο σπίτι ήταν πάντοτε cool

Έπρεπε να βιώσουμε καραντίνα για να εκτιμήσουμε ξανά αυτή την καθαρά προσωπική στιγμή.

Θυμάσαι όταν γυρνούσες από τη δουλειά, άφηνες τα κλειδιά στο τραπέζι και καθόσουν στην πολυθρόνα σου ξεφυσώντας; Αυτή είναι ίσως η πρώτη κίνηση που κάνουν οι περισσότεροι όταν μπαίνουν στο σπίτι τους. Τώρα πια δε χρειάζεται διότι βρίσκεσαι τις περισσότερες ώρες της ημέρας μέσα σε αυτό. Πλέον δουλεύεις από το δικό σου γραφείο. Το μέτρο είναι αναγκαίο. Κακό για την ψυχική μας υγεία, αλλά αναγκαίο. Σύντομα όμως όλο αυτό θα αποτελεί μία κακή ανάμνηση.

Το αλκοόλ σε βοηθάει να μιλήσεις μια ξένη γλώσσα πιο εύκολα

Θυμάσαι ποια ήταν η αμέσως επόμενη κίνηση που έκανες; Έβαζες στο χαμηλό σου ποτήρι το αγαπημένο σου ποτό. Ύστερα είχε σειρά η επιλογή της μουσικής. Της μουσικής που αρέσει σε εσένα, όχι αυτή που σου επιβάλλει το μπαρ που επέλεξαν οι φίλοι σου. Όπως και να το κάνουμε, παίζει και αυτό σημαντικό ρόλο στη διασκέδασή σου και κανένας χώρος πλην του σπιτιού σου δεν μπορεί να στο προσφέρει αυτό.

Το ποτό στο σπίτι ήταν πάντοτε παρεξηγημένο. Οι περισσότεροι θέλουν να πιουν αλκοόλ σε μέρη όπου υπάρχει έντονη αλληλεπίδραση. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με αυτό, το αντίθετο μάλιστα. Όλοι έχουμε νιώσει την ανάγκη να μιλήσουμε με κόσμο, να ανταλλάξουμε απόψεις και να φλερτάρουμε. Για το λόγο αυτό δημιουργήθηκαν τα μπαρ. Κανείς όμως δεν μπορεί να μειώσει τη μοναδικότητα που μπορεί να σου προσφέρει η πολυθρόνα σου, η μουσική σου και οι σκέψεις σου.

Αυτό το μπαρ δικαίως χαρακτηρίζεται ως η βιβλιοθήκη του gin

Αυτή είναι μια καθαρά προσωπική στιγμή. Ο καθένας έχει τον δικό του τρόπο για να χαλαρώνει μετά τη δουλειά ή μετά από μία περίοδο άγχους. Το να έχεις το δικό σου μπαρ, αποτελούμενο από τα ποτά που προτιμάς, δεν είναι σε καμία περίπτωση σημάδι αλκοολισμού. Είπαμε, το ποτό στο σπίτι είναι παρεξηγημένο. Το αλκοόλ είναι μία απόλαυση η οποία απαιτεί μέτρο και όσοι έχουν τα μπουκάλια απέναντί τους αυτή τη στιγμή, το γνωρίζουν καλά.

Μη φτάσεις σε αυτό τη σημείο:

 

Έπρεπε να φτάσουμε στην καραντίνα για να εκτιμηθεί ξανά αυτή όμορφη διαδικασία του να βάζουμε στο ποτήρι μας τον πάγο, το ποτό και τον αγαπημένο μας δίσκο στο πικ απ. Κάποιοι ίσως είμαστε περισσότεροι ρομαντικοί και επιλέγουμε τον παραδοσιακό τρόπο για να περνάμε την ελεύθερη ώρα μας. Αυτή η μοναχικότητα είναι απαραίτητη αν θες να τα έχεις καλά με τον εαυτό σου. Μην κλειστείς στο σπίτι όταν όλο αυτό τελειώσει, αλλά φρόντισε να αφιερώνεις περισσότερο χρόνο στον εαυτό σου.

Το να πίνεις ποτό στο σπίτι ήταν πάντοτε cool. Ας αποκαταστήσουμε τη φήμη αυτής της συνήθειας. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved