Το μπέργκερ τηγανητού κοτόπουλου με ντόνατ πρέπει να έρθει και εδώ

Σε άλλα νέα, ο κόσμος στην Αμερική περνάει υπέροχα.

Αγαπάμε το fast food. Και όποιος λέει το αντίθετο είναι φρικτός ψεύτης. Αγαπάμε και τις εμπνεύσεις που κατά καιρούς ομορφαίνουν τις "γουρουνιές" που κάνουμε, όταν επιλέγουμε να φάμε κάτι απέξω. Και εκεί που λέγαμε πως τα έχουμε δει όλα, έρχονται τα KFC και μας αποτελειώνουν.

Και τι σκέφτηκαν οι απίθανοι; Το τέλειο κοτόπουλο ανάμεσα σε δυο λαχταριστά donuts! Αυτά είναι τα καλά νέα. Τα υπέροχα νέα βασικά, διότι και μόνο στην ιδέα μας τρέχουν τα σάλια ήδη. Όμως υπάρχει ένα μικρό προβληματάκι. Η ιδέα αυτή δεν έχει προωθηθεί ακόμα σε όλο το δίκτυο εστιατορίων των KFC.

Screen Shot 2019 09 18 at 18.33.10

Συγκεκριμένα, το Fried Chicken & Donuts Sandwich βρίσκεται προς το παρόν στα KFC στο Pittsburgh της Pennsylvania και στο Norfolk-Richmond της Virginia. Πάμε τώρα όμως και στις ζουμερές λεπτομέρειες. Το νέο μπέργκερ των KFC με την τιμή του να ανέρχεται στα 5,49 δολάρια, ενώ υπάρχει και μεγάλο μέγεθος στα 7,49.

Η τιμή θεωρείται εξαιρετική για τον γευστικό οργασμό που μας προσφέρουν τα KFC και ήδη αρκετοί που το έχουν δοκιμάσει λένε τα καλύτερα. Στο παρακάτω βίντεο θα πάρετε μια ιδέα.

Εμείς, οι ταπεινοί ζητάμε το εξής. Να έρθει άμεσα και στην Ελλάδα, το Fried Chicken & Donuts Sandwich. ΠΡΕΠΕΙ να έρθει, το δικαιούμαστε εμείς, οι αληθινοί λάτρεις του fast food.

Tα απόλαυσες; Ρίξε μία ματιά σε εξίσου κορυφαία μπέργκερ.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved