Heritage Fire: Το ολοκαύτωμα 900 κιλών κρέατος

Το επικότερο ψήσιμο του πλανήτη συνέβη στο Newport και έσπασε όλα τα ρεκόρ.

Το Heritage Fire Newport παρουσίασε σχεδόν 1 τόνο καλοψημένου κρέατος από 15 σημαντικούς Chef του πλανήτη, εκ των οποίων ο καθένας εμπνεύστηκε από τις διαφορετικές κουλτούρες που εκπροσωπεύει στην κουζίνα του, στο καθιερωμένο Cochon555 Tour. Ο κατάλογος των επιλογών του φαγητού; Απλά μοναδικός.

 

Από βόειο κρέας, ολόκληρους χοίρους, αρνιά, κατσίκια μέχρι ψάρια, κοτόπουλα, πάπιες, όλα ψημένα τέλεια και φυσικά με τη συνοδεία άπειρων ψητών λαχανικών. Σε αυτή τη γιορτή όμως, δεν θα μπορούσε να μην υπάρχει και η παρουσία ποτού, με την λευκή τεκίλα El Tesoro να δεσπόζει στα τραπέζια.

 

heritage fire newport cochon555 us tour 5

 

Στο Cochon555 συγκεντρώθηκαν χρήματα το Piggy Bank, ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα και ένα νεοσύστατο αγρόκτημα στο Μισσούρι των ΗΠΑ, που θεωρείται ως ένα καταφύγιο οικογενειών αγροτών που επλήγησαν από φυσικές καταστροφές και έχασαν τις περιουσίες τους.

Αν αγαπάτε τις γαστρονομικές εμπειρίες, τα ατελείωτα ποτά, κάνετε φιλανθρωπικές δωρεές, τότε μην χάσετε αυτό το μοναδικό tour γεύσεων, όταν και αν εμφανιστεί κάπου κοντά στα μέρη σας. Μέχρι τότε, δείτε τις φωτογραφίες και αφήστε τα σάλια να τρέξουν...



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved