Όσα γνώριζες για τα κάρβουνα και το ψήσιμο ήταν λάθος

Και ένας βραβευμένος chef θέλει να μοιραστεί τις γνώσεις του μαζί σου.

Εμείς οι Έλληνες δεν μπορούμε αν δεν κάνουμε BBQ. Έχουμε μάθει να ψήνουμε στο μπαλκόνι, στον κήπο, στο εξοχικό, χωρίς να υπάρχει κανένας απολύτως λόγος. Και καλά κάνουμε εδώ που τα λέμε γιατί είμαστε γλεντζέδες και εκτιμούμε το καλό κρέας. Διόρθωση, το καλά ψημένο κρέας.

Διάβασε εδώ πως θα ψήσεις τα πάντα σωστά.

Και επειδή μάθαμε πως τα κάρβουνα δεν είναι μόνο το πόσα βάζεις αλλά και πως ξέρεις να τα χρησιμοποιείς, ένας βραβευμένος chef υψηλής γαστρονομίας αποφάσισε να μοιραστεί τα μυστικά του για το ιδανικό ψήσιμο. Ο Josiah Citrin, ο οποίος έχει βραβευτεί με 2 αστέρια Michelin, κυκλοφόρησε μία συλλογή που κάποιοι ονομάζουν ήδη ως «Βίβλο» του μπάρμπεκιου. Πρόκειται για το Charcoal το οποίο θα αλλάξει τον τρόπο που έψηνες μέχρι σήμερα και θα σε μυήσει σε καινούργιους μεθόδους που θα αποδειχθούν σωτήριες και ενδιαφέρουσες – τόσο για το κρέας όσο και για τα θαλασσινά, τις πατάτες, τα λαχανικά και ό,τι άλλο μπορεί να μπει πάνω ή μέσα στα κάρβουνα.

 

Μαζί με αυτά, ακολουθούν και πρωτότυπες συνταγές για όλα τα κομμάτια του κρέατος που αγαπάς να ψήνεις, ιδέες για τρόπο σερβιρίσματος αλλά και κοκτέιλ ή άλλα ποτά που θα απογειώσουν το BBQ. Μπορείς να το βρεις εδώ.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved