Μπορείς να ψήσεις μπριζόλες στο δάσος;

To Almazan Kitchen επιστρέφει με μία ωδή για το ψήσιμο στην ύπαιθρο.

Πιστοί στην τέχνη του homemade και στην αφοσίωση τους στις πρώτες ύλες,  οι δύο σεφ του Almazan Kitchen επιστρέφουν αυτή τη φορά με ένα βίντεο που τιμάει το καλό ribeye. Ακολουθεί άλλη μία υπαίθρια συνταγή που σε κερδίζει τόσο από την δεξιοτεχνία της γεύσης όσο και από τα πλάνα και που αφιερώνεται σε κάθε ορκισμένο meat lover εκεί έξω που σέβεται τον εαυτό του.

Και για όσους μέχρι σήμερα θεωρούσαν το ψήσιμο στην ύπαιθρο ζόρικο ή αλλόκοτο, το βίντεο αυτό θα τους πείσει. Καλή όρεξη και φρόντισε να μαζέψεις τα σάλια σου.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved