Μήπως διαφωνείς;

Ακούς τη γκαζιά της και ταράζεσαι. Περνάει από δίπλα σου και υποκλίνεσαι. Αν κάτι μας έχει διδάξει εδώ και περίπου 60 χρόνια η Triumph Bonneville, αυτό είναι ότι η μηχανή κάνει τον άντρα και όχι το αντίστροφο. Η πιο στυλάτη μηχανή όλων εποχών επανέρχεται δυναμικά στο προσκήνιο με την νέα Bobber, ή αλλιώς, την πιο ελκυστική μοτοσικλέτα που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στην αγορά.

Η τελευταία έκδοση της ιστορικής Bonneville είναι μία μηχανή με μεταπολεμικό design και μοντέρνα ηλεκτρολογικά που έχει κρατήσει - ευτυχώς - τον ρετρό και «brutal» χαρακτήρα της. Οι μηχανολογικές αλλαγές ήταν αναπόφευκτες (ροπή και ιπποδύναμη) στο «μωρό» των 1200cc, ωστόσο αξίζει να σημειωθεί ότι η κλασική γραμμή που εκτείνεται από το μπροστινό μέρος του καθίσματος προς τον πίσω άξονα, όπως άλλωστε και το γεγονός ότι ακόμα μπορείς να δεις και τις δύο πλευρές του κινητήρα έχουν διατηρηθεί.

2017 Triumph Bonneville Bobber First Look 2

Όπως και η R-Nine T, η νέα Bonneville δίνει στον ιδιοκτήτη μεγάλη γκάμα στο customizing καθώς υπάρχουν γύρω στα 150 εναλλακτικά αξεσουάρ τα οποία μπορεί να αλλάξει πάνω της. Από τα καθίσματα, τα φτερά μέχρι και θερμαινόμενα γκριπ και αμορτισέρ. Η λίστα είναι πραγματικά τεράστια.

Η Triumph BonnevilleBobber θα κυκλοφορήσει μεσα στο 2017 και έρχεται να μπει σε ένα σπουδαίο κλαμπ μηχανών, πλάι στις Thruxton, Thruxton R, T120, T120 Black, T100, T100 Black και Street Twin τις οποίες πάντως έχει όλα τα φόντα να ξεπεράσει.

Aν γουστάρεις πραγματικά τη νέα Bobber, στο event της 10ης Ιανουαρίου του 2017, «The Road Will Never Be the Same Again» θα κάνει την πρώτη της μεγάλη επίδειξη. Κάποιος κύριος David Beckham σίγουρα θα είναι εκεί.

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved