Autoevolution | Pinterest Μια Triumph Boneville αφιερωμένη στον David Beckham

Μπαλιά διαβήτης χτυπά κατευθείαν στη δίτροχη φαντασίωση των ανδρών.

Ομολογουμένως, η Boneville είναι μία μηχανή που δεν χρειάζεται για κανένα λόγο ιδιαίτερες συστάσεις. Πέρα από την άριστη κατασκευή της που προκαλεί δάκρυα συγκίνησης σε κάθε ορκισμένο φαν των δίτροχων, η Boneville είναι το δίτροχο με ημερομηνία γέννησης από το 1959, το οποίο το ερωτεύτηκαν μερικά από τα πιο γνωστά Alphamalesπου πέρασαν από τον πλανήτη. Ο ζόρικός -για την εποχή του-MarlonBrando. O Steve McQueen, που αποτέλεσε είδωλο του μπαμπά σου και όλο και κάποιο πόστερ θα έχει ξεχάσει στο πατάρι. Ο James Dean, που μέχρι και σήμερα οι γυναίκες δηλώνουν ερωτευμένες μαζί του.

davidbeckham7001

Σε αυτή τη λίστα θρυλικών προσώπων που πέρασαν μια ζωή δίπλα και πάνω σε αυτή τη θρυλική μηχανή, έρχεται να προστεθεί μία ακόμη εμβληματική φιγούρα, αυτή του David Beckham. Οι άνθρωποι της British Customs, σεβόμενοι την ιστορία και τηντεχνογνωσία της Triumph, κατασκεύασαν ένα μοντέλο αποκλειστικά για τα χέρια του Beckham, «παντρεύοντας» την παράδοση με  την σύγχρονη μηχανική. Στόχος της British Customs, ήταν η κατασκευή ενός υβριδίου που να μπορεί να ανταπεξέλθει στις προκλήσεις του δρόμου, αλλά παράλληλα να διατηρεί και τον αέρα του θρύλου που κάνει μία Triumph Boneville τόσο ξεχωριστή. Δεν παύει να είναι άλλωστε η μηχανή που ο καθένας από εμάς θα ήθελε να έχει στο γκαράζ του.

Η British Customs βελτίωσε την απόδοση του κινητήρα, κάνοντας την Boneville τόσο μαχητική όσο είναι και ο ίδιος Beckham. Εκτός από τα custom ελαστικά της Continental που τη μεταμόρφωσαν σε θηρίο των δρόμων, το σήμα κατατεθέν της νέας Boneville, που μπορεί να συνδεθεί άριστα με το στυλ του «Beck’s», είναι η δερμάτινη σέλα που σίγουρα θα τραβούσε το μάτι του Steve McQueen (σ.σ.: είχε μεγάλη αδυναμία στα δερμάτινα προϊόντα). Τέλος, η πιο σύγχρονη νότα αλλαγής πάνω στη μηχανή, είναι το ηλεκτρονικό της ταχύμετρο. Επιβλητικό όσο πρέπει, αλλά όχι σε σημείο που να ακυρώνει την old-school ιστορία της Boneville.

Triumph Beckham1

Σε κάθε περίπτωση, η μηχανή αυτή είναι ακόμη ένας λόγος για να ζηλέψεις τον David Beckham. Όχι μόνο επειδή οδηγεί, πλέον, ένα ιερό τέρας της ασφάλτου, αλλά επειδή το όνομα του θα μείνει γραμμένο μέσα στην ιστορία της Boneville. Το καμάρι της Triumph,που έχει ήδη δεχτεί τόσους διάσημους άντρες στην αγκαλιά της.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved