Η Land Rover βγάζει στους δρόμους το ισχυρότερο Defender

Το νέο Defender Octa θα φέρει σήμα εμπνευσμένο από το σχήμα του διαμαντιού και σύντομα θα μπορείς να το αποκτήσεις.

Αυτά καλό είναι να γίνονται. Η Land Rover αποφάσισε πως το 2024 θα πρέπει να κάνει ένα δυναμικό comeback. Θα λανσάρει, λοιπόν, το νέο Defender Octa το οποίο θα αποτελεί και το ισχυρότερο Defender που έχει υπάρξει ποτέ. Η εταιρεία αποκάλυψε πως το off-road SUV θα διαθέτει έναν twin-turbo ήπια υβριδικό V8 κινητήρα 5,0 λίτρων, χωρίς να γίνει γνωστή η ακριβής ισχύς του μοντέλου.

 

 

 

Αν αναλογιστούμε πως το 2023 η Land Rover πρόσθεσε τεχνολογία mild-hybrid στον twin-turbo V8 των 4,4 λίτρων του Range Rover SV, ανεβάζοντας την απόδοση του από τους 518 στους 606 ίππους, τότε θα πρέπει να περιμένουμε κάτι ανάλογο.

To Land Rover του Jenson Button είναι η απόδειξη του πόσο κουλ τύπος είναι

Το νέο Defender Octa θα ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες εκδόσεις με σήματα εμπνευσμένα από το σχήμα του διαμαντιού. Το σήμα στο εξωτερικό πάνελ διαθέτει ένα γυαλιστερό μαύρο διαμάντι, ενώ στο εσωτερικό οι φωτογραφίες αποκαλύπτουν ένα κόκκινο φωτιζόμενο σήμα διαμαντιού στη βάση του τιμονιού.

defender octa new 2024 2

Το νέο Defender Octa έχει ενθουσιάσει το κοινό, με τη μάρκα να ενθαρρύνει τους ενδιαφερόμενους αγοραστές να εκδηλώσουν από τώρα το ενδιαφέρον τους αν θέλουν ένα μοντέλο από την πρώτη παρτίδα.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved