associated press Ο Toto Wolff ξέρει ότι στο Λας Βέγκας η ομάδα του «κινδυνεύει» να μην κατέβει

Το αφεντικό της Mercedes απαγορεύει τον τζόγο, αλλά εμείς θα στοιχηματίζαμε ότι αρκετοί θα έρθουν σερί στο Γκραν Πρι.

Την Κυριακή 19 Νοεμβρίου θα γραφτεί ξανά ιστορία στην Formula 1. Τα 22 μονοθέσια θα επιστρέψουν στο Las Vegas κάτι που συνέβη τελευταία φορά το 1982. Πρόκειται για τον «τέλειο γάμος της ταχύτητας και της γκλαμουριάς» όπως τον χαρακτήρισε ο Γκρεγκ Μαφέι, CEO της Liberty Media, στην οποία ανήκει η F1

 

 

Με την F1 να έχει αποκτήσει Αμερικανούς ιδιοκτήτες, το άνοιγμα στις ΗΠΑ ήταν αναμενόμενο να συμβεί. Ήδη το Miami και το Texas έχουν τις δικές τους πίστες και το Las Vegas βάζει τα “καλά” του για τη μεγάλη επιστροφή. Παρότι κάποιοι τρίβουντα χέρια τους, οι ντόπιοι ντόπιοι είναι ενοχλημένοι με τις κατασκευές που έχουν γίνει, καθώς δεν υπάρχει πίστα και ο αγώνα θα διεξαχθεί στους δρόμους της πόλης. 

Το μονοθέσιο του Lewis Hamilton βρίσκεται σε «αναζήτηση» πιλότου

Ωστόσο αυτό είναι κάτι που θα συζητηθεί άλλη στιγμή. Διότι σύμφωνα με τον διευθυντή της Mercedes, Toto Wolff, όλοι πρέπει να έχουν το μυαλό τους στον αγώνα. «Όλοι ανυπομονούν για τον αγώνα του Βέγκας. Μπράβο στη Liberty Media για τη διοργάνωση του αγώνα, μπορεί να συγκριθεί με αναρρίχηση στο Έβερεστ. Νομίζω δεν είμαι ο μόνος από τον κόσμο της Formula 1 που δεν έχει επισκεφθεί το Λας Βέγκας. Πρέπει να διασφαλίσουμε πως όλοι στην ομάδα πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι στο στόχο μας που είναι το αγωνιστικό τριήμερο. Πρέπει όλοι να μείνουν μακριά από τα καζίνο. Εγώ δεν τζογάρω και θα διασφαλίσω πως κανένας άλλος στην ομάδα δεν θα το κάνει. Ακόμη βέβαια δεν γνωρίζουμε πώς θα μετακινηθούμε από την πίστα στο ξενοδοχείο και το αντίστροφο», ανέφερε χαρακτηριστικά στέλνοντας το δικό του μήνυμα. 

Ένα μήνυμα που δε θα περάσει απαρατήρητο γιατί όλα τα φώτα θα είναι στραμμένα πάνω στον ιστορικό αγώνα. Και όπως καταλαβαίνεις, όλοι θέλουν να κερδίσουν και να μη δώσουν αφορμή για κουτσομπολιό.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved