Το μονοθέσιο του Lewis Hamilton βρίσκεται σε «αναζήτηση» πιλότου

Πρόκειται για τη Mercedes που έδωσε την πρώτη νίκη στον επτάκις πρωταθλητή της F1 το 2013. Θέλετε κάτι άλλο;

Εν έτει 2023, το όνομα του Lewis Hamilton είναι συνυφασμένο με εκείνο της Mercedes. Μαζί, άλλωστε, έχουν κατακτήσει 6 πρωταθλήματα της Formula 1, γράφοντας ιστορία στο άθλημα.

Για μας ο Hamilton έχει ξεπεράσει τον Σουμάχερ σε πρωταθλήματα.

Για να γίνει αυτό, βέβαια, χρειάστηκε να γίνει μια τεράστια αλλαγή δεδομένων το 2013, με τον Βρετανό να αλλάζει στρατόπεδο, αφήνοντας την θρυλική McLaren με την οποία είχε πανηγυρίσει το πρώτο του πρωτάθλημα στην τελευταία στροφή του Grand Prix της Βραζιλίας.

 

 

Μάλιστα, για όσους έχουν καλό μνημονικό, η εποχή Hamilton στην Mercedes δεν ξεκίνησε και τόσο δυναμικά, καθώς έπεσε στα χρόνια που μεσουρανούσε ο Sebastian Vettel με την Red Bull Racing ενώ ακόμα όλοι θυμούνται την γκάφα του Βρετανού, που από συνήθεια, μπαίνοντας στα πιτς πήγε στο συνεργείο της πρώην ομάδας του McLaren.

 

 

Τα δύσκολα πρώτα χρόνια, όμως, πέρασαν και ο Hamilton μαζί με την Mercedes κατάφεραν να ξεπεράσουν τις δυσκολίες και να ανεβούν στην κορυφή. Για να γίνει όμως αυτό έπρεπε πρώτα να πάρει μια νίκη, και αυτή σημειώθηκε με το μονοθέσιο 2013 Mercedes-AMG Petronas F1 W04.

Ένα μονοθέσιο, μια ιστορία, το οποίο κυκλοφορεί «ελεύθερο» και ψάχνει πιλότο. Μπορεί να μην πήρε πρωτάθλημα αλλά έδωσε στον Hamilton την πρώτη του νίκη με τη Mercedes. Αν σε ενδιαφέρει να την αποκτήσεις, μπες εδώ.

Αλλιώς, άραξε και απόλαυσέ στο παρακάτω άλμπουμ:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved