Triumph Tiger 900 Bond Edition: Για όπου δεν μπορεί να φτάσει η Aston Martin

Δεν ξέρουμε αν το No Time to Die θα είναι το καλύτερο Bond film, αυτό που ξέρουμε σίγουρα είναι ότι έχει το καλύτερο γκαράζ.

Πραγματικά θα μπορούσε κάποιος να φτιάξει το γκαράζ των ονείρων του μόνο με τα οχήματα, τετράτροχα και δίτροχα, που θα δούμε στο No Time to Die. Αρχικά θα δούμε μια πλήρη, από χρονικής άποψης, γκάμα της Aston Martin. Από την κλασική DB5 και τη λιγότερο κλασική Series II V8 Vantage, μέχρι την DBS Superleggera και πιθανότατα τη Valhalla. Για τις εκτός δρόμου περιπέτειες έχουμε το Land Rover Defender το οποίο απέκτησε και Bond Edition για το κοινό και φυσικά έχουμε και δύο Bond bikes.

 

 

Είδαμε την κλασική Scrambler που έχει και μια εσάνς Steve MqQueen, όμως λίγο πριν την πρεμιέρα έρχεται το σοβαρό Bond bike για να κλείσει η συλλογή. Η Tiger 900 Bond Edition είναι η μοτοσικλέτα που θα περίμενε κανείς να οδηγεί ένας μυστικός πράκτορας. Είναι μια ψηλή on-off με χωματερό χαρακτήρα και μπορεί κάλλιστα να παίξει το ρόλο του οχήματος διαφυγής. 

Εκεί που η Scrambler φωνάζει στυλ, η Tiger φωνάζει χρηστικότητα και αυτό μόνο πόντους προσθέτει στη βρετανική μοτοσικλέτα. Η Triumph για να τιμήσει αυτή τη συνεργασία θα βγάλει σε μια εξαιρετικά περιορισμένη παραγωγή μια Tiger σαν αυτή που καβάλησαν οι κασκαντέρ στο No Time to Die.

 

 

H Tiger Bond Edition είναι μαύρη ματ για να μην τραβάει πολύ τα βλέμματα, αν και τα λογότυπα 007 που τη διακοσμούν το κάνει λίγο δύσκολο. Στις υπόλοιπες αλλαγές σε σχέση με την απλή Tiger βλέπουμε ένα πιο ελεύθερο τελικό εξάτμισης, γιατί ένας 007 πρέπει να κάνει αισθητή την παρουσία του. Τα ελαστικά είναι πιο χωματερά και τα προστατευτικά κάγκελα ενισχύουν τον περιπετειώδη χαρακτήρα της.

 

 

Το λογότυπο 007 χαιρετά τον αναβάτη μέσω της TFT οθόνης κατά την εκκίνηση, ενώ η μηχανικά κατεργασμένη τιμονόπλακα υπενθυμίζει το πόσο συλλεκτική είναι η εν λόγω Tiger με την χαραγμένη αρίθμησή της. Συνολικά θα παραχθούν μόνο 250 Tiger Bond Edition και μάλλον θα εξαντληθούν με ταχύτητες καταδίωξης James Bond. 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved