H Triumph Scrambler δείχνει την αγάπη της στον James Bond

O πράκτορας 007 δεν ένιωσε ποτέ του πιο ελεύθερος.

Αν και φημίζεται για την προτίμησή του στα αυτοκίνητα και συγκεκριμένα στις Aston Martins, στο No Time to Die, θα δούμε και μία καταπληκτική μαύρη μηχανή κομμένη και ραμμένη για το κοστούμι του James Bond. Η Triumph Scrambler 1200 Bond Edition, όπως και ο αναβάτης της, δεν έχει χρόνο για να πεθάνει παρά μόνο να δράσει.

 

Βασισμένη στη Triumph Scrambler 1200 XE, η ειδική αυτή έκδοση είναι γεμάτη με λεπτομέρειες που παραπέμπουν στον αγαπημένο μας πράκτορα. Τι εννοούμε; Στις φωτογραφίες θα βρεις τις απαντήσεις που ψάχνεις.

Πέρα από τον γενικότερο ενθουσιασμό μας για αυτή την μηχανή, ίσως θα πρέπει να σταθούμε περισσότερο στο 007 που βλέπουμε στο ξεκίνημα της κάθε ταινίας του James Bond και που το βρίσκουμε ακριβώς πάνω από το τιμόνι της Scrambler. Οι μικρές πινελιές, άλλωστε, είναι αυτές που κάνουν τη διαφορά.

Αυτή είναι η απόλυτη φωτογραφική συλλογή του James Bond

Η Bonnaville μηχανή της προσφέρει 89 άλογα και για να την αποκτήσει κάποιος, θα πρέπει να έχει τουλάχιστον έναν συγγενή στα κεντρικά της Triumph αφού τα 250 μοντέλα που κατασκευάστηκαν έχουν ήδη γίνει καπνός. H τιμή της ανέρχεται στα 18,500 δολάρια αλλά πλέον δεν έχει καμία σημασία. Πού είπαμε πως δουλεύει ο θείος σου;

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved