To Land Rover Defender Bond edition είναι το Bond car που έχουμε ανάγκη

Είναι κατάμαυρο, πολύ γρήγορο και γράφει 007, δηλαδή τα έχει όλα.

Κάθε φορά που καλούμαστε να ψηφίσουμε ποιο είναι το αγαπημένο μας Bond car, η Aston Martin DB5 έρχεται εύκολα πρώτη, συνήθως ακολουθείται από τη γνωστή υποβρύχια Lotus Esprit και μετά το χάος. Αλλά για μια στιγμή, ωραίο το coolness και τα gadget και σίγουρα ο James Bond είναι μια λογοτεχνική προσέγγιση στο στυλ ενός μυστικού πράκτορα, αλλά λίγη περισσότερη αληθοφάνεια δεν θα έβλαπτε. 

 

 

Φτιάχνοντας μια μικρή λίστα με όλα όσα θα έπρεπε να περιλαμβάνει το αυτοκίνητο ενός μυστικού πράκτορα θα βάζαμε σίγουρα ότι πρέπει να είναι γρήγορο, να μην σταματά εκεί που σταματά η άσφαλτος και να μην είναι πολύ κραυγαλέο στην εμφάνιση. Ε, το Land Rover Defender Bond Edition τα καταφέρνει όλα αυτά και κάποια παραπάνω.

 

 

Η ειδική αυτή έκδοση του Defender έρχεται να προστεθεί στο ήδη πολύ πλούσιο merch του 007 και μάλλον είναι το καλύτερο από όλα, καλύτερο κι από το Omega Seamaster. H ειδική αυτή έκδοση βασίζεται στο Defender V8, το πιο δυνατό Defender που έχει βγει ποτέ, καθώς οι μηχανικοί της Land Rover κατάφεραν να στριμώξουν έναν 5λιτρο οκτακύλινδρο κινητήρα 520 ίππων σε ένα υψηλών εκτός δρόμου ικανοτήτων σασί. 

 

 

Η Bond edition θα είναι διαθέσιμη μόνο στην πεντάθυρη έκδοση με το μακρύ μεταξόνιο, 110 για τους γνώστες, και οι όποιες αλλαγές έχει σε σχέση με την απλή V8 έκδοση είναι μόνο αισθητικές. Σε αυτές περιλαμβάνεται η αποκλειστική μαύρη απόχρωση που ντύνει σχεδόν κάθε επιφάνεια του αυτοκινήτου, ακόμα και στις 22άρες ζάντες. Η οθόνη του infotainment έχει το κλασικό λόγκο του 007 με το Walther PPK, λόγκο που βρίσκεται και στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου σε διακριτικό σημείο. 

 

 

Ίσως η πιο εντυπωσιακή αισθητική προσθήκη είναι το ολόγραμμα με το 007 που σχηματίζεται στο έδαφος όταν ανοίγουν οι πόρτες για να γίνεται πιο ασφαλής η επιβίβαση και αποβίβαση από το Defender αποφεύγοντας κακοτοπιές στην ύπαιθρο. Το Land Rover Defender Bond edition θα είναι φυσικά περιορισμένης παραγωγής και θα διατεθεί σε μόλις 300 κομμάτια, τα οποία είμαστε σίγουροι ότι θα πωληθούν όλα μέχρι την πρεμιέρα του No Time to Die στις 30 Σεπτεμβρίου.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved