Ένα Ford βγαλμένο από τα πιο φουτουριστικά σου όνειρα

Κάθε νέα τεχνολογία είναι ένας μικρός θρίαμβος του ανθρώπου.

Το μανιφέστο του Φουτουρισμού δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά το 1909 στο Μιλάνο και την ίδια χρονιά, ο Ιταλός Filippo Tommaso Marinetti, ο δημιουργός και κύριος εκφραστής του, το είδε στις σελίδες του της γαλλικής εφημερίδας Le Figaro. Αν και δεν είμαστε σε θέση να κάνουμε μαθήματα τέχνης στον οποιοδήποτε, το καλλιτεχνικό αυτό κίνημα αντιτάχθηκε στον Ρομαντισμό. Κάθε νέα τεχνολογία είναι ένας μικρός θρίαμβος του ανθρώπου.

Το P1 δεν είναι αληθινό. Δεν μπορείς να το αγγίξεις, να αισθανθείς το μέταλλο και να μυρίσεις τα λάστιχα που φθείρονται στο έδαφος από την υψηλή θερμοκρασία. Η ευρωπαϊκή Team Fordzilla, η e-sport ομάδα της Ford, όμως, βρίσκεται πίσω από το virtual τιμόνι του P1 και είναι όσο πιο κοντά μπορεί να βρεθεί ένας κανονικός άνθρωπος σε αυτό το φουτουριστικό δημιούργημα.

Μια ωδή στην μοχθηρότητα της Ford Mustang Villain 

Μετά από 250.000 ψήφους στο Twitter, o εξωτερικός συνεργάτης και σχεδιαστής της Ford, Arturo Arino, είναι αυτός που χαμογέλασε τελευταίος και που θα δει σαν άλλος Filippo Tommaso Marinetti το έργο του να πηγαίνει κόντρα στις παραδοσιακές τεχνοτροπίες, έστω και από τον υπολογιστή του. Στο Gamescom του 2020, το μοντέλο P1 θα γράψει τη δική του ιστορία.

 


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved