Μια ωδή στην μοχθηρότητα της Mustang Villain
 
Αυτό το muscle car δεν έχει καμία όρεξη για παιχνίδια.

Αν ρωτήσεις έναν Αμερικανό ποιο είναι το πιο ιστορικό και γνωστό muscle car στην χώρα του, θα σου πει πρώτα το Dodge Challenger, θα κάνει μια μικρή παύση και ύστερα θα προσθέσει στην πρότασή του τη λέξη «Mustang». Το μεγαθήριο της Ford δεν θα μπορούσε να λείπει ποτέ από τη λίστα με τα πιο εντυπωσιακά muscle cars. Αν θέλουμε να είμαστε δίκαιοι, κάθε κουβέντα περί γρήγορων και ιστορικών αυτοκινήτων θα έπρεπε να ξεκινάει και να τελειώνει εκεί.

Δες την τρομερή αναβάθμιση της Mustang Boss 429

Στην Classic Recreation το ξέρουν πολύ καλά και αποφάσισαν να δώσουν λίγη παραπάνω έμφαση στη Ford Mustang του 1968 και να προσθέσουν λίγη από την αισθητική και τη σοφία τους. Κάνοντας κάποιες εσωτερικές αλλά και εξωτερικές αλλαγές, μας παρουσίασαν το μοντέλο Villain, μία μοχθηρή Mustang που όλοι θα θέλαμε παρκαρισμένη μπροστά από το σπίτι μας αλλά μόνο ένας θα είναι αρκετά τυχερός για να την αντικρίσει το πρωί.

Οι αλλαγές που πραγματοποίησαν πάνω της έχουν να κάνουν με την αεροδυναμική, το βάρος, την εικόνα της αλλά και την απόδοσή της αφού με 770 ίππους, κανείς δεν έμεινε δυσαρεστημένος.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved