Η Indian FTR Carbon θα σε ξεναγήσει στον κόσμο της ταχύτητας

Αυτό είναι το πιο γρήγορο μέλος της οικογένειας της Indian.

Η σειρά FTR της Indian είναι ότι πιο γρήγορο υπάρχει στο roster της αυτή τη στιγμή, μιας και η κλασική εταιρία βγάζει μοντέλα που είναι σχεδιασμένα περισσότερο για easy riding παρά για ταχύτητα.

Η Indian FTR Carbon είναι όμως η εξαίρεση, είναι ότι πιο κουλ και σπιντάτο θα βρεις στο δρόμο, φτιαγμένη για όλες τις διαδρομές και για όλες τις ορέξεις.

Εμπνευσμένη από την αγωνιστική Scout FTR750, η Indian Carbon θα ικανοποιήσει και τις πιο εκλεκτικές απαιτήσεις των «γρήγορων».

Μία βόλτα με τα νέα μηχανήματα της Indian.

 

Η FTR Carbon έρχεται με κορυφαίο στάνταρ εξοπλισμό, όπως cruise control, traction control, wheelie control, abs, 3 Ride Modes (Sport, Standard, Rain), full LED φώτα, TFT οθόνη οργάνων 4,3 ιντσών, USB θύρα φόρτισης συσκευών, Bluetooth συνδεσιμότητα, φρένα Brembo, ρυθμιζόμενες αναρτήσεις διαδρομής 150 mm.

Ο V-2 κινητήρας των 1.203 κ.εκ. αποδίδει 125 hp και 12,23 Kgm ροπής, ενώ η Indian έχει φροντίσει για την ύπαρξη 40+ επίσημων αξεσουάρ ειδικά για την πλατφόρμα των FTR, ώστε ο αναβάτης της FTR Carbon να κάνει ακόμα πιο custom τη μοτοσυκλέτα.

Δες το παρακάτω άλμπουμ για να δεις την τρομερή και γρήγορη Indian FTR Carbon:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved