Η απόλυτη βρετανική μηχανή για τον James Bond

Η Triumph δημιούργησε το νέο «εργαλείο» που θα πάρει φωτιά στα χέρια του Βρετανού μυστικού πράκτορα.

Η Triumph ανακοίνωσε πρόσφατα ότι η νέα της μηχανή, Tiger 900 θα είναι το επίσημο... όχημα στη νέα ταινία του πιο διάσημου μυστικού πράκτορα στον κόσμο, του James Bond και συγκεκριμένα στο κύκνειο άσμα του Daniel Craig ως 007, το «No Time To Die», το οποίο κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες, τον Απρίλιο του 2020, ενώ στην ίδια ταινία, ο Bond δείχνει τις οδηγικές του ικανότητες και σε μια Triumph Scrambler 1200.

 

Ο συντονιστής των stunts της ταινίας, Lee Morrison τόνισε πως η βρετανική εταιρεία παρείχε πρόωρα πρωτότυπα Tiger 900 για τις ανάγκες των γυρισμάτων σε τρεις τοποθεσίες. Το επιτελείο δοκίμαζε τεράστια άλματα, διαδρομές σε βραχώδεις αναβάσεις, αλλά σε ποτάμια, θέλοντας να τσεκαριστούν οι αντοχές της Triumph, με το αποτέλεσμα να είναι εντυπωσιακό.

Screen Shot 2019 12 06 at 19.00.09

 

Με ελαστικά Knobby, πανίσχυρο σκελετό και αναρτήσεις από... monster-truck, η Tiger 900 αποτελεί τον ιδανικό σύντροφο του Βρετανού μυστικού πράκτορα της MI6, στη νέα του ταινία.

Και παρά το γεγονός πως στο... πλατό θα κάνουν την εμφάνισή τους, κι άλλες δυνατές μηχανές, όπως Ducati Scrambler Desert Sled, o Bond έκανε την σοφότερη επιλογή, με μια βρετανική μηχανή-θρύλο.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved