Mια βόλτα με τα νέα μηχανήματα της Indian

Double Trouble. Τα νέα επετειακά μοντέλα της Indian είναι εδώ.

Η γνωστή εταιρία αποκαλύπτει τα καινούρια μοντέλα της 2020 scout bobber twenty και Scout 100th anniversary.

H Indian Motorcycle μόλις κυκλοφόρησε τα νέα της «τέρατα» από τη σειρά Scout, φόρος τιμής στην κλασική Indian Scout Bike που κλείνει τα 100 της χρόνια.

Πως μια Ducati μετατρέπεται σε έργο τέχνης.

Το 1919 η εταιρία κατασκεύασε την πρώτη Scout μηχανή. Μόνο 750 κομμάτια της συλλεκτικής Scout 100th Anniversary θα κυκλοφορήσουν παγκοσμίως.

Δανείζεται στοιχεία από την «κλασική» αδερφούλα της, κόκκινα χρώματα, δερμάτινη σέλα, μαύρες ζάντες, μπάρα για αποθηκευτικό χώρο και χρωμιομένα μέρη. Την Scout 100th Anniversary θα την αποκτήσεις στα 15.999 δολάρια.

 

Η «Twenty» επίσης γιορτάζει τα εκατό γενέθλια της Scout συμπεριλαμβάνοντας την πασίγνωστη «floating» σέλα που έκανε γνωστή πρώτη η Indian. Η 2020 Scout Bobber Twenty συνδυάζει το classic bobber style με τις πιο μοντέρνες εργονομίες.

Ένα παλιομοδίτικο μίγμα από χρώμιο και μαύρα τελειώματα. Χερούλια 10 ιντσών. Έρχεται σε τρία χρώματα. Thunder Black (με ή χωρίς ABS), Sagebrush Smoke(ABS) και Burnished Metallic (ABS). Οι τιμές ξεκινάνε στα 11.999 δολάρια.

Η Indian Scout είναι από τις πιο διαχρονικές μηχανές όλων των εποχών, μία από τις πιο εικονικές και αναγνωρίσιμες μηχανές παγκοσμίως.

Αν ψήνεσαι να καβαλήσεις ένα τέτοιο μηχάνημα δες το άλμπουμ παρακάτω:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved