Άσε τα «μανίκια» και πιάσε τα μικρούλια

9 προτάσεις για το επόμενο τατουάζ σου. 

Από αυτά των ναυτικών και των ισοβιτών, στα μανίκια και στα τρισδιάστατα, η φάση με τα τατού έχει εξαπλωθεί όσο δεν πάει. Εχουν δει πολλά τα ματάκια μας και η αλήθεια είναι πως περισσότερες είναι οι φορές που πονάνε παρά εκείνες που θαυμάζουν. 

Λογικό, αν σκεφτεί κανείς πως η πλειοψηφία αποφασίζει να βάλει μελάνι στο δέρμα της από παρόρμηση και χωρίς να το έχει ψάξει όσο θα έπρεπε. Και κάπως έτσι, φτάσαμε στο σημείο να πλουτίζουν όλοι εκείνοι που ασχολούνται με τον τομέα της αφαίρεσης τατουάζ. 

Βέβαια, για να μην μπεις σε αυτό το τριπάκι, υπάρχει και η απλή λύση του... απλού τατουάζ. Του λακωνικού, του τίμιου, του διακριτικού και διαφορετικού που μέσα σε  μόλις 2-3 εκατοστά μπορεί να χωρέσει όλα εκείνα τα νοήματα που άλλα δεν τα συμπεριλαμβάνουν σε μισό τετραγωνικό μέτρο δερματοστιξίας. 

Σε αυτό το πλαίσιο κινείται και η λογική του φωτογράφου Austin Tott, ο οποίος μέσα από το project του "Tinny Tattoos", παρουσιάζει μια σειρά από μικροσκοπικά σχέδια, οι εμπνεύσεις των οποίων -όπως θα δεις και στο φωτογραφικό άλμπουμ που ακολουθεί- συνδυάζονται με το ευρύτερο περιβάλλον.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved