Το γιλέκο το σένιο, το σωστό, το προσεγμένο

4 πράγματα που πρέπει να θυμάσαι τώρα που πλησιάζουν οι 23 γάμοι που έχεις να πας φέτος το καλοκαίρι.

Οι γενναίοι που δεν φοβούνται το κοστούμι, το ξέρουν. Το γιλέκο είναι έξτρα αρχοντιά. Δίνει όλο το απαραίτητο status και διαχωρίζει τον αληθινό κοστουμάτο από εκείνον που το φοράει στη δουλειά. Θα απογειώσει την εμφάνιση σου, είτε αντέξεις να το φορέσεις με σακάκι, είτε όχι.

Θέλει προσοχή ωστόσο. Αν αποφασίσεις να το φορέσεις, ρίξε πρώτα μία ματιά παρακάτω

 

1. Αρχικά μην το κουμπώνεις τέρμα

d680114a9f95a6c5ec774c1e73ead7d7

Ο βασικός κανόνας που οι άντρες τείνουν να ξεχνούν: το τελευταίο κουμπί στο γιλέκο δεν το κουμπώνεις ποτέ. Όχι από άποψη ή από σπάσιμο. Όσο εφαρμοστό και να είναι πάνω σου, μπορεί να σε κάνει να δείχνεις με καλοκλεισμένη σακούλα. Το γιλέκο πρέπει να έχει τον  αέρα του και ειδικά αν αποφασίσεις να βάλεις σταυρωτό.

 

2. Πρόσεχε το μήκος

vestman

Δεν πρέπει να είναι κοντό ούτε και πολύ μακρύ. Ιδανικά, πρέπει να ξεπερνάει 2-3 εκατοστά το ύψος της ζώνης. Αν είναι πολύ μακρύ θα δείχνεις με τύπο που φόρεσε το μεγαλύτερο ξεχειλωμένο νούμερο από την ντουλάπα του μπαμπά του. Αν πάλι είναι πιο κοντό, θα «σακουλιάσει» και θα νομίζει κανείς ότι φοράς πανοπλία για μάχη. Πριν το αγοράσεις, να είσαι πρώτα οπωσδήποτε σίγουρος για το μήκος.

 

3. Τσέκαρε το χρώμα

rBVaEFda4E AVncUAAIUJSYTuFE173

Η ασφαλής επιλογή, είναι το γιλέκο να συνοδεύει το χρώμα του παντελονιού και του σακακιού. Άλλωστε αν πας να χτυπήσεις 3-piece-suitsuit, πάνε πακετάκι όλα μαζί. Αυτό ωστόσο δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει χώρος για να κάνεις την εμφάνιση καλύτερη. Το μαύρο είναι η κλασσική τίμια επιλογή αλλά δεν πρέπει να μπλέξει ποτέ με το μπλε. Το κρεμ και το μοβ είναι πάντα χρώματα εμπιστοσύνης, ενώ η διχρωμία (άλλο χρώμα στην πλάτη και άλλο μπροστά) κάνει μόνο για το αν δουλεύεις σε τσίρκο. Τέλος, μεγάλη προσοχή στα σχέδια. Η ρίγα είναι καλή όταν είναι λεπτή και το καρό δεν πρέπει να έχει έντονα χρώματα όπως κόκκινο ή κίτρινο. Και θα είσαι κύριος.

 

4. Ξέχνα το t-shirt

2 bad dressing sense that Womens Hate

Δεν είναι μαγκιά και δεν δικαιολογείται για γάμο. Ούτε καν αν είσαι ο Adam Levine των Maroon 5 στα νιάτα του. Θέλει πουκάμισο και μόνο πουκάμισο – κατά προτίμηση με διπλή μανσέτα. Να θυμάσαι το εξής: όσο πιο απαλό σε χρώμα το πουκάμισο, τόσο περισσότερο μπορείς να παίξεις με τα χρώματα και τα σχέδια του γιλέκου.

 

Πάρε και μερικές ιδέες

 

 

Άντε ρε, να τους χαίρεσαι.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved