Instagram Ο Cillian Murphy προσθέτει ένα ιρλανδικό twist στην ιταλική φινέτσα

Κάνει ντεμπούτο στην καμπάνια Versace Icons υπό τους ήχους των Fontaines D.C.

Με το “Boys In the Better Land” των Ιρλανδών Fontaines D.C. αποφάσισε να ντύσει το βίντεο της νέας καμπάνιας Versace Icons, ο Cillian Murphy. Διότι αν δεν παινέψεις το σπίτι σου, θα πέσει να σε πλακώσει. Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός είχε συμπεριλάβει το post-punk συγκρότημα από το Δουβλίνο και στην playlist για το BBC 6 Music, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «αυτά τα αγόρια πραγματικά εκρήγνυνται. Κάθε μελωδία, είναι αδυσώπητα ο εαυτός τους».

Αυτός είναι και ο λόγος που επέλεξαν μαζί με τη Donatella Versace το συγκεκριμένο τραγούδι από την ιρλανδική μπάντα. Διότι από την κοινή χρήση των εικόνων μέχρι την επιλογή της μουσικής, όλα αντικατοπτρίζουν αυτό που πραγματικά είναι ο 47χρονος star. 

 

 

«Αποφεύγω το μόνιτορ όταν κάνω ταινίες. Είναι επειδή είναι ένας διαφορετικός χαρακτήρας, κατάλαβες; Ποτέ δε θέλεις να επηρεάσεις το ταξίδι σου», ακούγεται να λέει ο Cillian σ’ ένα video που έγινε δικαίως viral. Ο πρωταγωνιστής του «Oppenheimer» και μεγάλος νικητής των φετινών Όσκαρ ποζάρει στον φακό φορώντας ένα ταμπά μακρυμάνικο μπλουζάκι πόλο και ένα μαύρο παντελόνι. Σε άλλο πλάνο εμφανίζεται μ’ ένα λευκό φανελάκι, μαύρο σακάκι, παντελόνι με ζώνη και ένα χρυσό κολιέ στο λαιμό. 

To σμόκιν του Cillian Murphy ήταν ένα Oscar από μόνο του

Στην καμπάνια Versace Icons ο Murphy συμπρωταγωνιστεί με την Anne Hathaway, την ηθοποιό που συνεργάστηκαν στην ταινία “The Dark Knight Rises” του Christopher Nolan το 2012. 

 

 

“Δυνατοί, άμεσοι, εμβληματικοί. Για μένα, η Anne και ο Cillian είναι δύο από τους καλύτερους ηθοποιούς των ημερών μας”, ανέφερε σε δήλωσή της η Donatella Versace. “Εξαιρετικά ταλαντούχοι και ευγενικοί άνθρωποι που θαυμάζω και σέβομαι, δείχνουν στα καλύτερά τους. Very Versace.”

 

 

Η συνεργασία του κινηματογραφικού Robert Oppenheimer με το brand ήταν στα σκαριά εδώ και αρκετό καιρό, καθώς εμφανιζόταν με Versace ολόκληρο το διάστημα που προηγήθηκε πριν τα Όσκαρ ενώ τη μεγάλη βραδιά εμφανίστηκε μ’ ένα κλασσικό σμόκιν Atelier Versace.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved