versace To σμόκιν του Cillian Murphy ήταν ένα Oscar από μόνο του

Με εστίαση στην λεπτομέρεια, ο Ιρλανδός ηθοποιός πραγματοποίησε ακόμη μία εκλεπτυσμένη εμφάνιση.

Ήταν η βραδιά του. Ο Cillian Murphy μετά την Χρυσή Σφαίρα, το Emmy και το βραβείο του Σωματείου Ηθοποιών, κέρδισε και το Oscar Α’ Ανδρικού Ρόλου για την ερμηνεία του ως J. Robert Oppenheimer στην ταινία - έπος του Christopher Nolan, επιβεβαιώνοντας πως είναι ο ηθοποιός της χρονιάς.

Ο Ιρλανδός ηθοποιός γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα πως να φορέσει ένα κοστούμι. Ή για να είμαστε αντικειμενικοί κάθε του εμφάνιση με κοστούμι άγγιξε το γούστο του Tom Hiddleston

CillianMurphy Versace2

Για τη μεγάλη βραδιά στην 96η απονομή των Oscars, ο Cillian Murphy φόρεσε ένα custom σμόκιν Versace με ένα festive μαύρο μεταξωτό παπιγιόν και Chelsea custom μπότες, σχεδιασμένες από τον Rose Forde.

“Ο Cillian δείχνει εξαίσιος σε αυτό το Versace Atelier σμόκιν”, ανέφερε η Donatella Versace μιλώντας στο GQ. “Το tailor made σμόκιν Versace στα καλύτερά του. Κάθε εκλεπτυσμένη λεπτομέρεια από το μετάξι του πουκαμίσου του μέχρι το κόψιμο του σακακιού έχει μελετηθεί προσεκτικά. Μου αρέσει να συνεργάζομαι μαζί του στα ρούχα του. Κατανοεί και εκτιμά κάθε βελονιά. Φαίνεται τόσο καθαρός και δυνατός».

CillianMurphy Versace1

Οι μαύρες λουστρίνι μπότες του Murphy, τις οποίες το brand ονόμασε “Οι μπότες του Δουβλίνου” αποτίοντας φόρο τιμής στην ιδιαίτερη πατρίδα του, φτιάχτηκαν ειδικά γι’ αυτήν την περίσταση. Ο Cillian Murphy πανηγύρισε το Oscar ‘Α Ανδρικού Ρόλου φορώντας ένα οσκαρικό σμόκιν. 

Όπως ακριβώς έπρεπε να συμβεί.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved