Assosiated Press Το ανοιξιάτικο πουκάμισο απαιτεί και ανοιχτόχρωμους συνδυασμούς

Μην φοβάσαι να το επιχειρήσεις. Άνοιξη έχουμε στο κάτω κάτω.

Είναι αλήθεια πως η άνοιξη ξυπνάει τα χαμόγελα και την καλή διάθεση, κάτι που αποτυπώνεται και στα χρώματα του στιλ μας. Εδώ που τα λέμε, δεν υπάρχει ασφαλής κανόνας όσον αφορά το ανοιξιάτικο ντύσιμο, αν και περισσότερο έχει συνδεθεί με τα πιο ανοιχτά χρώματα που μπορείς να συνδυάσεις πάνω σου.

 

 

Το πουκάμισο έχει πάντα την τιμητική του, το μπουφάν και τα φούτερ μπαίνουν στο ράφι για να χαλαρώσουν για τουλάχιστον ένα εξάμηνο και εσύ καλείσαι να βρεις την ισορροπία μπροστά στους πιο φωτεινούς συνδυασμούς.

 

Το γαλάζιο δεν είναι μόνο για την ΔΑΠ

Αυτό το παραμυθάκι ότι τα γαλάζια το φοράνε μόνο σε χοροεσπερίδες της ΔΑΠάρας, όπως λέγαμε στο πανεπιστήμιο έχει περάσει προ πολλού. Και εδώ που τα λέμε, όποια γυναίκα και αν ρωτήσεις για ποιο χρώμα πουκάμισο προτιμούν να βλέπουν σε έναν άντρα, στη πλειοψηφία τους θα σου πουν ότι αυτό είναι το γαλάζιο.

Και αυτή την άνοιξη φρόντισε να συνδυάσεις το γαλάζιο χρώμα του πουκαμίσου σου -που ούτως ή άλλως είναι ανοιχτόχρωμο- με ένα παντελόνι εξίσου ανοιχτού χρώματος. Ένα τέτοιο χρώμα μπορεί να είναι το λευκό ή το μπεζ. Δοκίμασέ το και δεν θα χάσεις.

 

 beckham

 

Με όπλο το λευκό

Ό,τι πιο χαρακτηριστικό υπάρχει στην φαρέτρα της ανοιξιάτικης γκαρνταρόμπας, ειδικά τώρα που πιάνουν οι ζέστες. Πέραν όλων των άλλων, το λευκό πουκάμισο έχει έναν δικό του τρόπο να λέει στους γύρω ότι «η άνοιξη είναι η εποχή σου» και ότι έχει φτάσει η στιγμή να το δείξεις.

Και το καλό με το λευκό είναι ότι μπορείς να το συνδυάσεις με οποιοδήποτε χρώμα παντελονιού επιθυμείς. Ακόμα και με λευκό (αν και δεν το συστήνουμε φανατικά). Δοκίμασε το λευκό πουκάμισο με μπεζ ή ανοιχτό καφέ παντελόνι και δεν υπάρχει περίπτωση να μην κλέψεις τις εντυπώσεις.

 

 daniel craig shirt

 

Χακί στον στρατό αλλά και στον καλό καιρό

Ο καλός καιρός θέλει το χακί του, εφόσον αυτό συνδυάζεται με ένα λευκό παντελόνι. Το γκρίζο-πράσινο αυτό χρώμα έχει μια ιδιαίτερη άποψη, κυρίως γιατί κανείς δεν μπορεί να προσδιορίσει ακριβώς αν πρόκειται για ανοιχτό ή σκούρο χρώμα. Χτυπάει όμως τέλεια στο μάτι, για αυτό και είναι ικανό να χαρίσει λάμψη με την έντονη αντίθεσή του.

Και σε ποιον δεν αρέσει να έχει κύρος και μόνο από τη εμφάνισή του.

 

 hemsworth2

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved