To μπλε είναι το μόνο χρώμα που θες στα πουκάμισα σου το καλοκαίρι

Σταθερή αξία για κάθε εμφάνιση σε κάθε ώρα της ημέρας.

Από την εποχή που ο σύγχρονος άντρας ξεπέρασε το ταμπού του «πηγαίνω για ψώνια», ανακάλυψε ότι τα πράγματα στο στυλ είναι πιο απλά από ότι θα περίμενε. Μπορεί δηλαδή να υπάρχουν χιλιάδες αφορμές για να ψωνίσεις ένα καινούργιο ρούχο, αλλά όσον αφορά τη σταθερή αξία στο ντύσιμο και σε αυτά που κάνουν τους άντρες να δείχνουν καλύτεροι, κάποιες επιλογές είναι πολύ συγκεκριμένες. Και αυτό όχι για κακό.

Ας πάρουμε για παράδειγμα το navy πουκάμισο. Μπορείς να βρεις πολλά και διαφορετικά πουκάμισα στο κόψιμο με το ίδιο χρώμα, αλλά λίγες αποχρώσεις που να είναι ιδανικές για το καλοκαίρι. Το άσπρο είναι υπέροχο, αλλά επίφοβο για τους απρόσεκτους. Το γαλάζιο είναι, λίγο-πολύ, basic σε σημείο που όλοι έχουμε 2 ή 3 πουκάμισα στην ντουλάπα. Το navy όμως είναι classy. Ήταν πάντοτε και θα συνεχίσει να είναι στον ανδρικό κόσμο του στυλ. Είναι ο χρωματισμός που μπορεί να φορεθεί τόσο εύκολα σε μια βόλτα στο νησί, όσο στο γραφείο, όσο σε ένα βραδινό καλοκαιρινό ραντεβού σε ένα μπαρ, όσο σε ένα γάμο που είσαι καλεσμένος. Το με τι θα το συνδυάσεις στο παντελόνι και τα παπούτσια, το αν θα βάλεις γραβάτα ή όχι και αν θα επιλέξεις τις ημέρες που δεν έχει καύσωνα να βάλεις σακάκι, είναι μια άλλη ιστορία που έχει να κάνει με το pairing.

Διάβασε επίσης: Έξι χρυσοί κανόνες του αντρικού στυλ για την αυτοπεποίθηση

Ξέρουμε όμως καλά πως αν θέλουμε να μην έχουμε πονοκέφαλο για το τι θα βάλουμε και ταυτόχρονα να φροντίσουμε να δείχνουμε κομψοί, το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να επενδύσουμε σε ένα navy πουκάμισο. Δεν θα λέγαμε ότι είναι το πουκάμισο που πάει με όλα. Θα προτιμήσουμε να πούμε, ότι είναι το πουκάμισο που μπορεί να σε αναδείξει σε οποιαδήποτε κατάσταση. Και αυτό είναι πιο σημαντικό από οτιδήποτε άλλο.

Τώρα που οι τιμές στα καλοκαιρινά έχουν ήδη πέσει, σου έχουμε μερικές προτάσεις όσο προλαβαίνεις το υπόλοιπο καλοκαίρι.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved