H Tommy Jeans έχει ήδη φροντίσει για τα καλοκαιρινά σου

Η κολεξιόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2024 έχει επιρροές της Δυτικής Ακτής που αγάπησες.

Πιστή στις ανάγκες μας για όλα και περισσότερα t-shirts (από εκείνα που φοράς στις εξόδους μέχρι αυτά που πηγαίνεις στη δουλειά και για μπάσκετ), η νέα κολεξιόν για άνοιξη και καλοκαίρι από την Tommy Jeans, σε παραπέμπει στο πάλαι ποτέ αθάνατο look της Δυτικής Ακτής των ΗΠΑ που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε μέσα από την ποπ κουλτούρα της,

Μιλάμε για t-shirts σε ζωηρά φωτεινά χρώματα, αλλά και κοντομάνικα πουκάμισα που μπορείς να συνδυάσεις κυριολεκτικά με τα πάντα, μέσα από την εξαιρετική ποιότητα και γραμμή της Tommy Jeans. Ενημερωτικά, αυτή τη σεζόν, η ευαισθησία της Δυτικής Ακτής ρίχνει νέο φως στο χαρακτηριστικό trans-seasonal layering της Tommy Jeans Collection και στα παιχνίδια με τις αναλογίες.

Κάναμε τις επιλογές μας και σου παρουσιάζουμε τα κομμάτια που θα σε βοηθήσουν να αναβαθμίσεις το στυλ σου για το καλοκαίρι που πλησιάζει ολοταχώς. Φυσικά, μέσα από τα σχέδια της Tommy.

 

Η συλλογή Tommy Jeans Άνοιξη - Καλοκαίρι 2024 είναι διαθέσιμη στο tommy.com , στα καταστήματα TOMMY ΗΙLFIGER και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved