5 κουρέματα που δεν μου αρέσει να βλέπω σε έναν άντρα

Δυστυχώς και τα πέντε είναι δημοφιλή. 

Ένα από τα βασικά που κοιτάει μία γυναίκα σε έναν άντρα είναι τα μαλλιά του. Και γενικά τα μαλλιά είναι ίσως ένα από τα βασικότερα χαρακτηριστικά της εικόνας μας και αυτό γιατί αποτελεί μέρος της ταυτότητάς μας και άρα το πώς μας βλέπουν οι άλλοι ή το πώς θέλουμε να μας βλέπουν. Δεν είναι λίγες όμως οι φορές που τα μαλλιά έχουν παίξει αρνητικό ρόλο στην εμφάνιση ενός άντρα και αυτό γιατί το κούρεμα του δεν είναι αυτό που λέμε επιτυχημένο. Σκέφτηκα να το αναλύσουμε παραπάνω για να μπορέσουμε να βρούμε μερικά από τα πιο αποτυχημένες εμφανίσεις. Ας δούμε μερικά από τα χειρότερα κουρέματα.

Πώς να διαλέξεις κούρεμα σύμφωνα με το σχήμα του προσώπου σου

Ένα από αυτά είναι το «καπελάκι» και αυτό γιατί θυμίζει εκείνα τα παιδιά από το σχολείο, είναι κάπως ασύνδετο με ηλικία πάνω από 16 ετών. Είναι συνδεδεμένο με τα παιδικά χρόνια και σίγουρα όταν το βλέπεις σε ένα μικρό παιδάκι είναι χαριτωμένο.

Από την άλλη είναι ένα από αυτά που δεν μου αρέσουν καθόλου είναι τα patterns που δίνουν ένα διαφορετικό τόνο στην εμφάνιση και φαίνονται σαν καγκουριά, όχι αγόρια αν δεν είστε έφηβοι ή φαν του Snik δεν μπορεί να σας αρέσει το «Ζ».

Τα πιο διάσημα ανδρικά κουρέματα όλων των εποχών

Ξυρισμένο κεφάλι με αλογοουρά, έχω δει πολλούς τέτοιους τύπους στο γυμναστήριο με αμάνικο και με την αλογοουρά τους να πέφτει στο μπλουζάκι τους. Είναι ένα από τα πράγματα που δεν μπορώ να καταλάβω, καθώς είναι ένα από εκείνα που δεν βγάζουν νόημα. Για αυτό θεωρώ πως δεν έχει νόημα.

Τα έντονα «καρφάκια» είναι εκείνα που βάζεις από πάνω το χέρι σου και είναι σαν τρυπάς το χέρι σου. Πέρα βέβαια από ότι θυμίζει πάρτι στην εφηβεία που ήταν συνηθισμένο να πηγαίνουν σε πάρτι με πορτοκαλί πουκάμισα και ζελέ στα μαλλιά τους.

Μισό ξυρισμένο κεφάλι με λίγα μαλλιά. Όπως και να ‘χει είναι ένα από τα περίεργα κουρέματα που μπορούν να συμβούν σε ένα ανθρώπινο κεφάλι. Δεν μπορεί να θες να φαίνεσαι τόσο περίεργος.

 

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved