Τι πρέπει να φορέσεις αν σου τύχει να πας σε έναν καλοκαιρινό γάμo

Κι όμως το καλοκαίρι ο γάμος έχει το δικό του ανδρικό dress code.

Ο γάμος είναι κάτι πολύ σημαντικό στη ζωή ενός άντρα αλλά όταν πρόκειται να παρεβρεθεί σε γάμο τρίτου δεν έχει ιδέα για το τι να φορέσει. Είναι κάτι πολύ βασικό να ξέρει μιας και πρόκειται για μία πολύ συχνή κοινωνική υποχρέωση.

 

 

Πιστεύεται ευρέως ότι μόνο οι γυναίκες αισθάνονται αμφιβολίες για το σωστό φόρεμα για τον εορτασμό. Αλλά το ανδρικό μισό είναι επίσης πολύ υπεύθυνη προσέγγιση για την επιλογή του κοστουμιού, όταν πρόκειται για ένα σημαντικό γεγονός, για παράδειγμα, ένα γάμο.

 


Αξίζει να σκεφτεί κανείς ότι σε μια τέτοια εκδήλωση το ρούχο δεν θα εκτιμηθεί μόνο από τα μάτια πολλών επισκεπτών, αλλά θα καταγραφεί και στον εξοπλισμό φωτογραφιών και βίντεο. Πάντα να λαμβάνεις υπόψη σου την περίοδο που γίνεται ο γάμος. Είναι καλοκαίρι και γίνεται σε κάποια παραλία; Τότε μάλλον δε θα έπρεπε να φορέσεις συνθετικό ύφασμα, αλλά κάτι πιο ελαφρύ για να είσαι δροσερός.

 

 

Πριν ένας άνδρας αποφασίσει πώς να ντυθεί για ένα γάμο το καλοκαίρι, είναι απαραίτητο να διευκρινιστεί η μορφή του εορτασμού. Η τελική επιλογή κοστουμιών εξαρτάται από την τοποθεσία των διακοπών. Εάν ο εορτασμός είναι θεματικός, οι οργανωτές θα ενημερώσουν τους επισκέπτες εκ των προτέρων.

Τι πρέπει όμως να φοράει ένας άντρας επισκέπτης σε έναν γάμο;

Δες εδώ για να καταλάβεις:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved