4 συμβουλές για το αντρικό καλοκαιρινό στυλ

Η χαλαρή διάθεση που επιβάλλει ο καιρός δεν σημαίνει ότι θα δείξεις την ίδια χαλαρότητα και στο στυλ σου.

Είσαι από αυτούς που το καλοκαίρι απλά βγάζουν το φούτερ και μένουν με το t shirt που φορούσαν από μέσα τον χειμώνα; Καιρός να ενηλικιωθείς μάλλον και να αντιμετωπίσεις το θερινό σου ντύσιμο με τη σοβαρότητα που του αρμόζει. Κανείς δεν περιμένει από σένα να κυκλοφορείς με κοστούμι στους 30°+, εκτός κι αν είσαι άτυχος και το απαιτεί κάποια «στολή εργασίας», αλλά ούτε φτάνουμε στο άλλο άκρο της χύμα κατάστασης λες και είσαι στο λεωφορείο με προορισμό την πλαζ.

Το καλοκαιρινό ντύσιμο έχει ένα ασύγκριτο πλεονέκτημα σε σχέση με άλλες εποχές, το να δείξεις ωραίος είναι εύκολο. Η ελαχιστοποίηση των απαιτούμενων ρούχων κάνει πιο εύκολους τους συνδυασμούς και φυσικά πιο φιλικούς προς την τσέπη. Το όλο αποτέλεσμα όμως για να βγει καλό χρειάζεται προσοχή στη λεπτομέρεια και προσοχή στη λεπτομέρεια σημαίνει σωστά καλοκαιρινά αξεσουάρ που πλαισιώνουν την εικόνα σου, πάμε να τα δούμε.

 

 

Γυαλιά ηλίου για τα μάτια και την εικόνα

Δεν υπάρχει καμία καλύτερη υπογραφή του στυλ σου από ένα σωστό ζευγάρι γυαλιών. Με τον όρο σωστό βάζουμε μέσα την ποιότητα, το στυλ και κυρίως να πηγαίνουν με το σχήμα του προσώπου σου και στην υπόλοιπη εικόνα σου. Είναι άγνωστο αν έφυγαν ποτέ από τη μόδα, αλλά φέτος λένε ότι είναι και πάλι η εποχή των aviator. Αν δεν έχεις ήδη ένα τέτοιο ζευγάρι στη συλλογή σου, τώρα είναι η ευκαιρία να το αποκτήσεις και να μείνει μαζί σου για μια ζωή.

Επένδυσε στα t shirt

Το πιο βασικό και διαχρονικό κομμάτι του θερινού σου στυλ μπορεί να μοιάζει εύκολο, αλλά πρέπει να το πάρεις στα σοβαρά. Άσε στην άκρη τα t shirt που φορούσες από μέσα στον χειμώνα και φυσικά όλα αυτά με τις μεγάλες στάμπες και σχέδια. Μονόχρωμα σε βασικά χρώματα, μην ξεχνάς το άσπρο, και ίσως ένα ριγέ σε στυλ μαρινιέρας είναι όλα όσα χρειάζεσαι μαζί με κάποια πόλο μπλουζάκια. Σε αυτά μπορείς να παίξεις και με λιγότερο προφανή χρώματα, όπως κάποια έντονα, αλλά πάντα ακολουθώντας τη σχολή του μονόχρωμου.

 

 

Το ρίσκο του καπέλου

Παλιότερα το καπέλο ήταν αναπόσπαστο κομμάτι του αντρικού ντυσίματος και τώρα είναι πια κομμάτι μόνο στολών ή αναγκαιότητας. Για παράδειγμα στον ήλιο ένα κομψό καπέλο συνδυάζει χρηστικότητα και δίνει αυτό το κάτι παραπάνω που θέλεις στην εμφάνισή σου. Είτε πας σε κάτι κλασικό ψάθινο, είτε σε casual πάνινο, είτε παίζεις και στα δύο ταμπλό, βεβαιώσου ότι δεν έχεις κάνει εκπτώσεις στην ποιότητα. Γιατί όταν φοράς καπέλο, τότε όλοι και όλες αυτό είναι το πρώτο πράγμα που προσέχουν πάνω σου και δεν θες με τίποτα να χαλάσεις την πρώτη εντύπωση.

Ο εφιάλτης του καλοκαιρινού παπουτσιού

Είναι δύσκολο πράγμα το παπούτσι το καλοκαίρι και μακάρι να το περνούσαμε ολόκληρο σε κάποια παραλία χωρίς να φοράμε καθόλου, αλλά η πραγματικότητα έχει τον δικό της τρόπο να μας προσγειώνει. Όση ζέστη κι αν έχει άσε τις παντόφλες και τα σανδάλια για την παραλία και επένδυσε σε ένα καλό και αθάνατο ζευγάρι boat shoes. Αν έχεις ήδη ένα τέτοιο κλασικό, πάρε κι ένα δεύτερο σε πιο παιχνιδιάρικο χρωματικό συνδυασμό. Επίσης δοκίμασε ένα ζευγάρι σανδάλια αντί για σαγιονάρες όταν πηγαίνεις παραλία, θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπο και στο πρώτο ποτό κοντά στο ηλιοβασίλεμα.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved