Επιστρέφουν στην αγορά τα Air Jordan 3 «Black Cat»

Τα Air Jordan 3 θα κυκλοφορήσουν ξανά.

 

Το Jordan Brand μας ταξιδεύει στο παρελθόν με την επανακυκλοφορία των Air Jordan 3 «Black Cat» καθώς τα δημοφιλέστερα sneakers της δεκαετίας του 2000 κυκλοφορούν ξανά, 17 χρόνια αργότερα από την πρώτη τους κυκλοφορία.

Πώς θα γυαλίσεις με σωστό τρόπο τα παπούτσια σου

Παρόλο που τα Air Jordan 3 γιόρτασαν τα 35α γενέθλιά του πέρυσι φαίνεται ότι το πάρτι πρόκειται να συνεχιστεί μέχρι το 2024 με την επιστροφή του Air Jordan 3 «Black Cat». Το συγκεκριμένο ζευγάρι παπουτσιών κυκλοφόρησε πριν από 17 χρόνια και εξαντλήθηκε μέσα σε λίγα λεπτά από το λανσάρισμά του. Σε αντίθεση με τα περισσότερα Air Jordan 3 που έχουν πολύ φωτεινά και πολύ ζωντανά χρώματα, αυτά είναι κατασκευασμένα από δέρμα και είναι μαύρα. Γενικά, συνιστούν μία πολύ ιδιαίτερη κατηγορία.

 

 

Δουλεμένα πάνω σε μια μαλακή βάση nubuck με μια πολύ λούστρινη λωρίδα να τυλίγεται γύρω από το παπούτσι, το μπροστινό και το πίσω μέρος διακρίνεται από elephant print. Το θρυλικό λογότυπο του Jumpman υπάρχει στη «γλώσσα»  και στην φτέρνα του παπουτσιού. Όλα αυτά βρίσκονται πάνω σε μια πλήρως μαυρισμένη ενδιάμεση σόλα που διακρίνεται από την τεχνολογία Air της Nike – ιδανική για όλους αυτούς τους αγώνες μπάσκετ που πιθανότατα δεν θα παίξεις.

Τελικά τα sneakers δεν πρόκειται να εξαφανίσουν τα κλασικά παπούτσια

Το Air Jordan 3 «Black Cat» θα επανακυκλοφορήσει στη Nike, στην εφαρμογή Snkrs, και σε επιλεγμένους λιανοπωλητές σε όλο τον κόσμο κάποια στιγμή προς το τέλος του έτους. Ενώ αρχικά η τιμή προορίζεται για περίπου £ 100, αναμένεται να φτάσει στα 190 £ για ένα ζευγάρι όταν γίνει διαθέσιμο, άρα για να μιλήσουμε με τα δικά μας δεδομένα αναμένεται να φτάσει πέριπου τα 200 ευρώ. 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved