Unsplash Πώς θα γυαλίσεις με σωστό τρόπο τα παπούτσια σου

Υπάρχουν πολλοί τρόποι, μόνο ένας είναι όμως ο κατάλληλος για όλα τα παπούτσια.

Τα παπούτσια του άντρα είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι του στυλ και της γοητείας του. Έχουμε αναφέρει πολλές φορές την σημασία των παπουτσιών. Τα παπούτσια του, εκτός από καλά πρέπει να είναι και καθαρά. Πολλοί άντρες συμβαίνει να έχουν μια πολύ καλή εμφάνιση με σωστό ντύσιμο και να χαλάνε την εικόνα τους με ένα ζευγάρι βρώμικα παπούτσια. Οι γυναίκες προσέχουν πολύ τέτοιες λεπτομέρειες, που εσύ ίσως να θεωρείς ασήμαντες. Ένα ζευγάρι καθαρά, γυαλιστερά παπούτσια θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις καλύτερη εντύπωση και θα σε κάνουν να αισθάνεσαι μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

 

 
 Δες εδώ πως θα το κάνεις σωστά: 

 

Ποιος είναι όμως ο σωστός τρόπος τελικά για να καθαρίσουμε και να γυαλίσουμε στη συνέχεια τα παπούτσια μας; Υπάρχει άραγε κατάλληλος τρόπος; Κι όμως υπάρχει και πρέπει όλοι οι άνδρες να τον γνωρίζουν και να τον εφαρμόζουν στην καθημερινότητα τους. Ο σωστός καθαρισμός των παπουτσιών είναι πολύ σημαντικός. Εκτός από τη λάσπη και τις βρομιές θα πρέπει να απομακρύνονται μικρόβια, βακτήρια και γενικά όλοι οι μικροοργανισμοί οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για την κακοσμία των ποδιών.

 Η κακοσμία των παπουτσιών οφείλεται σε μικροοργανισμούς που αναπτύσσονται σε περιβάλλον που ευνοείται από την υγρασία. Συνήθως αφορά παπούτσια που φοριούνται για πολλές ώρες ή υποδήματα που δεν αερίζονται σωστά. Οι υδρατμοί των ποδιών εγκλωβίζονται μέσα στα παπούτσια με αποτέλεσμα να δημιουργούν ένα περιβάλλον που βοηθά στην ανάπτυξη μικροοργανισμών (κακοσμία).

Τι να κάνεις αν θέλεις το δερμάτινο σου να ζήσει για πάντα

Για να λυθεί το πρόβλημα τα παπούτσια θα πρέπει να πλυθούν είτε με χλιαρό νερό και σαπουνάδα μέσα σε μια λεκάνη είτε στο πλυντήριο με κρύο νερό και χαμηλές στροφές εφόσον το επιτρέπουν τα παπούτσια (είναι αρκετά ανθεκτικά).

 

 
 

Τα παπούτσια είναι η εικόνα του άνδρα, εκεί φαίνεται αν είναι νοικοκύρης και προσέχει πολύ στις κοινωνικές του συναναστροφές. Το να ξέρει λοιπόν να καθαρίζει καλά τα παπούτσια του είναι ένα προσόν πολύ σημαντικό, όπως το να ξέρει να ντύνεται και να μαγειρεύει. Εμείς συγκεντρώσαμε εδώ όλα τα είδη παπουτσιών και τελικά τον σωστό τρόπο για να τα καθαρίσουμε και να τα γυαλίσουμε.

Δες εδώ τι καθαρισμό θα κάνεις σε διαφορετικά είδη παπουτσιών:

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved