Ετοιμάζεσαι για εκδρομή το ΣουΚού; Τι να βάλεις στη βαλίτσα για άνεση και στυλ

Το φθινόπωρο είναι η ιδανική εποχή για εξορμήσεις στη φύση και αν από τα τέλη Αυγούστου μέχρι σήμερα δεν έχεις φύγει από το κλεινόν άστυ, ώρα να οργανώσεις την επόμενη εκδρομή με την παρέα. Κάπου εδώ, βέβαια, προκύπτει το εξής -ομολογουμένως εύλογο- ερώτημα: «Και τι να βάλω στη βαλίτσα μου;».

Δεν έχεις άδικο να προβληματίζεσαι, μιας και το φετινό φθινόπωρο θύμιζε περισσότερο καλοκαίρι, στο μεγαλύτερό του μέρος. Με τον Νοέμβριο να είναι εδώ όμως, ήρθε η ώρα να επενδύσεις για τα καλά στην γκαρνταρόμπα της νέας σεζόν. Και σε ό,τι αφορά τη βαλίτσα ή το backpack της επόμενης «απόδρασής» σου από την πόλη, αυτό μεταφράζεται στο να βρεις τα πιο άνετα και ζεστά hoodies και φυσικά, τα πιο στυλάτα και comfy παντελόνια.

Εμείς, λοιπόν, κάναμε την έρευνα αγοράς μας και λίγο προτού κλείσουμε βαλίτσες και φύγουμε για Πήλιο, Τζουμέρκα και Τρίκαλα, σου προτείνουμε τα απαραίτητα για autumn looks που χαρίζουν στυλ και άνεση στις outdoors εξορμήσεις σου.

 

FUNKY3

 

Οι βόλτες στη φύση θέλουν ζεστασιά και comfort πάνω από όλα

Δεν χρειάζεται να παραγεμίσεις τη βαλίτσα σου για να έχεις ό,τι χρειάζεσαι για τα φθινοπωρινά looks της εκδρομής. Ένα παντελόνι και δύο φούτερ αρκούν για να συνθέσεις stylish και άνετους συνδυασμούς.

Ας περάσουμε τώρα στα βασικά, δηλαδή στο τι παντελόνι θα επιλέξεις. Αρχικά προτίμησε να έχει ένα φθινοπωρινό, passe-partout χρώμα, όπως το tobacco, ώστε να μην περιορίζεσαι πολύ σε επίπεδο top. Από εκεί και πέρα, ιδανική επιλογή για all day εμφανίσεις είναι τα cargo παντελόνια, οπότε ένα comfort cargo παντελόνι με πολλές τσέπες, που συνδυάζει άνεση και λειτουργικότητα, είναι ό,τι χρειάζεσαι για την εκδρομή σου. Ρίξε μία ματιά στο essential comfort cargo παντελόνι που ξεχωρίσαμε από τη νέα συλλογή της Funky Buddha -και μας ευχαριστείς μετά!

Αν αναρωτιέσαι με τι θα συνδυάσεις το cargo παντελόνι σου, σου προτείνουμε να επιμείνεις στην απλότητα και σε περισσότερο κλασικές, αλλά ευέλικτες και στυλάτες επιλογές. Με λίγα λόγια, προτίμησε φούτερ και ελαφριά μπουφάν με άνετη γραμμή και σε πιο σκούρες αποχρώσεις, όπως το μαύρο ή το έντονο γκρι. Αν έχουν και κουκούλα δε, τόσο το καλύτερο, μιας και στην εκδρομή στη φύση όλα «παίζουν».

Τι λες για το softshell μπουφάν με ελαφριά επένδυση και κουκούλα για προστασία από τον άνεμο και τη βροχή και το loose fit φούτερ με κουκούλα και τύπωμα στην πλάτη που βρήκαμε στη Funky Buddha;

FUNKY2

Οι επιλογές μας από τη νέα συλλογή της Funky Buddha

 

Στην εκδρομή εκτός από άνετος θέλεις να είσαι και στυλάτος

Ακόμη και αν είσαι ένας αθεράπευτος nature lover, που στην εκδρομή θέλει απλώς να απολαμβάνει χαλαρωτικές ή active στιγμές δίπλα στη φύση, στην εξόρμηση με την παρέα θα πας για ένα ποτό, για καφέ ή για φαγητό σε ένα local στέκι. Και σε αυτές τις εξόδους θα θέλεις να είσαι λίγο πιο στυλάτος, αλλά πάντα casual και άνετος.

Τι να βάλεις στη βαλίτσα της εκδρομής για τις εξόδους σου; Ένα blue τζιν θα αποτελέσει την καλύτερη βάση για πολλούς συνδυασμούς. Προτίμησε απλώς ένα regular straight fit τζιν παντελόνι, ώστε να αισθάνεσαι περισσότερη άνεση, καθώς θα μετακινείσαι outdoors.

Όσο για τις επιλογές που έχεις σε top, ένα καρό πουκάμισο είναι πάντα μία κλασική και αξιόπιστη πρόταση, που δεν σε περιορίζει. Εναλλακτικά, για ακόμη πιο casual εμφανίσεις, προτίμησε ένα φούτερ με ένα εντυπωσιακό logo. Για εμάς, το παρακάτω oversized καρό flannel overshirt πουκάμισο και το loose fit φούτερ από Funky Buddha είναι must.

 

FUNKY1

Οι επιλογές μας από τη νέα συλλογή της Funky Buddha

 

Όπως μπόρεσες να διαπιστώσεις, λίγα και άνετα key-items στη βαλίτσα και το backpack σου αρκούν για να «ξεκλειδώσουν» αρκετές και στυλάτες εμφανίσεις κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου ή του τριημέρου με την παρέα εκτός πόλης. Τώρα που γνωρίζεις τι θα φορέσεις για να απολαύσεις με άνεση και στυλ την εκδρομή σου, το μόνο που μένει είναι να βρεις τον προορισμό σου. Όπου και αν πας, πάντως, το φθινόπωρο στην Ελλάδα έχει κάτι το μαγικό. Κλείσε βαλίτσα λοιπόν και έφυγες!



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved