Αν είναι να φορέσεις μπλουζάκι με V, κάντο όπως ο Hemsworth

Do the right thing.

Τα t-shirts με V πέρασαν μεγάλες δόξες τα τελευταία χρόνια, η αλήθεια όμως είναι πως από πέρσι το καλοκαίρι η δημοτικότητά τους έχει πέσει πάρα πολύ. Δεν είμαστε υπερ του να γινόμαστε «πρόβατα» της μόδας αλλά ούτε και πιστεύουμε ότι το να την κοντράρουμε με κάθε τρόπο οδηγεί κάπου.

Πάν μέτρον άριστον που έλεγαν κι οι Αρχαίοι ημών πρόγονοι. Αν λοιπόν δε μπορείς να αποχωριστείς το αγαπημένο σου μπλουζάκι, τουλάχιστον ακολούθα τους τρεις κανόνες που φαίνεται να ξέρει καλά ο Chris Hemsworth.

what to wear today july 2017 2

Ο αγαπητός Θωρ το αγαπάει με πάθος και φροντίζει να το δείχνει ακόμα και τώρα που πια δεν είναι και τόσο της μόδας. Ακολουθεί όμως κάποιους κανόνες για να μη φαίνεται ντεμοντέ και εκτός εποχής. Και μπράβο του.

1. Χαίρε βάθος αμέτρητο #not

conor insults

Το παν μέτρον άριστον που λέγαμε; Ε ακριβώς αυτό! Δηλαδή εσύ τι ακριβώς ψάχνεις, μια μπλούζα με V ή μια πινακίδα που δείχνει με νόημα τον αφαλό σου; Λίγο λιγότερο θέλει, do it like Hemsworth.

 

2. Την τρίχα λίγες εμίσησαν, τα φουντωμένο δάσος πολλές

Κανείς δε σου είπε να ξυρίσεις το στέρνο σου. Αν τώρα οι τρίχες δεν είναι πολλές, ΟΚ τα κορίτσια δεν ενοχλούνται. Αν όμως εκτρέφεις ένα δάσος από τρίχες που μέσα του μπορεί να ζουν ολόκληρες οικογένειες από μικρά ζωάκια, καλύτερα να μη βάλεις V. Αυτό και τίποτα άλλο.

 

3. Μπλούζα είναι όχι λαιμητόμος

Men s Tops Tees Summer New solid color Casual font b V b font neck Short

Βλέπεις πως το φοράει ο Chris; Ωραία. Δες τώρα και τα παλικάρια της φωτογραφίας και προσπάθησε να αποφύγεις το στυλ τους. Μπλουζάκι είναι, δεν είναι όργανο βασανιστηρίων που στοχεύει τον λαιμό σου.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved