Κάθε άνδρας πρέπει να έχει στη συλλογή του τα γυαλιά ηλίου του Matt Damon

Τα τίμησε για τον ρόλο του ως Carroll Shelby στην ταινία «Ford vs. Ferrari» και άνοιξε τον δρόμο για όλους μας.

Υπάρχει κάτι το ξεχωριστό με τους άνδρες που πατάνε τα 50. Είναι οι νέοι της εποχής που τραγουδούσε και ο Γιώργος Ζαμπέτας. Οι άνδρες που έχουν μπει στην 5η δεκαετία της ζωής τους πλέον προσέχουν τον εαυτό τους. Κι αν δεν τους συναντήσεις στους άνδρες της διπλανής πόρτας, αυτά τα παραδείγματα θα τα συναντήσεις στους επώνυμους που δεν σνομπάρουν την περιποίησή τους. Όπως επίσης φροντίζουν και για το στιλ τους. Δεν κάνουν του κεφαλιού τους, ακολουθούν συγκεκριμένους κανόνες που τους ανανεώνουν χωρίς να θυμίζουν μπαρμπάδες που προσπαθούν να το παίξουν τζόβενα.

 

 

Σε αυτήν την κατηγορία, θα βρεις και το όνομα του Matt Damon. Ο 52χρονος ηθοποιός και σεναριογράφος τα έχει βρει με τον εαυτό του. Και όταν τα έχεις βρει με τον εαυτό του, τότε είναι θέμα χρόνου να βρεις και το στιλ σου. Σε αυτό τον βοήθησε και η συμμετοχή του ως Carroll Shelby στην ταινία «Ford vs. Ferrari». Εκεί φοράει το γυαλί ηλίου που κάθε άνδρας οφείλει να έχει στη συλλογή του.

Σε κάθε ηλικία του άντρα αντιστοιχεί και συγκεκριμένο ντύσιμο

Πρόκειται για τα Beacon 1020 της Entourage of 7 και τα έχει τιμήσει και ο Michael Douglas στην ταινία «Μέθοδος Kominsky». Είναι χειροποίητα από την Ιαπωνία από ημιδιαφανές οξικό Zyl, έχουν το χαρακτηριστικό «7» και στις δύο πλευρές του σκελετού ως επιβεβαίωση της αυθεντικότητας της «Entourage of 7» και υποστηρίζεται από μεντεσέδες τιτανίου. Κοστίζουν 299 ευρώ και μπορείς να τα παραγγείλεις από εδώ.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved