Αύγουστος στην πόλη: Τα outfit και τα αξεσουάρ που θα καθορίσουν τις urban εμφανίσεις σου

Καθώς όλοι οι υπόλοιποι απολαμβάνουν μακροβούτια σε κρυστάλλινα νερά ή πίνουν δροσερά cocktails, ξαπλωμένοι αναπαυτικά σε μία ξαπλώστρα, εσύ χαζεύεις τις καλοκαιρινές περιπέτειές τους στα social media, ενώ συγχρόνως, αναρωτιέσαι πώς θα επωφεληθείς από το γεγονός ότι η πόλη είναι άδεια και μπορείς να τη ζήσεις σχεδόν σαν τουρίστας. 

Ναι, ο φετινός Αύγουστος σε βρίσκει παραδόξως στον τόπο διαμονής σου -τουλάχιστον για την ώρα. Και αντί να σε παίρνει από κάτω που όλοι βρίσκονται σε κάποιο παραδεισένιο νησί, το καλύτερο που έχεις να κάνεις, είναι να απολαύσεις αυτήν την περίοδο όσο περισσότερο μπορείς, πηγαίνοντας σε συναυλίες, θερινά σινεμά ή… πρώτα ραντεβού με ταβάνι τον έναστρο ουρανό και urban spot για καλοκαιρινά night out. 

Σε κάθε περίπτωση, ό,τι και αν αποφασίσεις να κάνεις, εμείς έχουμε συγκεντρώσει τα ρούχα, τα υποδήματα και τα αξεσουάρ που ανακαλύψαμε στα καταστήματα του εμπορικού κέντρου Mediterranean Cosmos, δηλαδή ό,τι χρειάζεσαι για να χαρίσεις έξτρα γοητεία και στυλ σε κάθε σου εμφάνιση στην πόλη αυτόν τον Αύγουστο. 

Ένα άνετο, casual σετ για τα βράδια που σε βρίσκουν σε μία συναυλία

Οι συναυλίες έχουν την τιμητική τους αυτή την περίοδο και αν σκοπεύεις να παρευρεθείς σε μία από αυτές, να ξέρεις πως ένα casual σετ που περιλαμβάνει μία comfy βερμούδα και ένα λινό πουκάμισο, αποτελεί το ιδανικό outfit για να απολαύσεις μία τέτοια περίσταση. Στο κατάστημα Replay θα βρεις μία βερμούδα σε regural fit, καθώς και ένα λινό, λευκό πουκάμισο, δηλαδή ό,τι χρειάζεσαι για να συνθέσεις ένα δροσερό, festive outfit.

Untitled2

 Εναλλακτικά, μία δεύτερη πρόταση για φεστιβάλ και συναυλίες, σε περιμένει στο κατάστημα Lee Wrangler. Εκεί θα βρεις μία ανθεκτική, στυλάτη βερμούδα με την ονομασία Frontier Short, καθώς και το λαδί πουκάμισο Leesures, το οποίο διαθέτει δύο εξωτερικές τσέπες και θα σε βοηθήσει να συνθέσεις αναρίθμητα καλοκαιρινά look, που θα σε κάνουν να δείχνεις πιο γοητευτικός και περιπετειώδης.

Untitled3

Ένα total white outfit για το πρώτο ραντεβού με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει

Κατάφερες να εξασφαλίσεις ένα πρώτο date με κάποιο πρόσωπο που σου έχει «κλέψει» την καρδιά και δεν ξέρεις τι να φορέσεις για να εντυπωσιάσεις; Τότε, μπορείς να στραφείς στην ασφαλή επιλογή ενός διαχρονικού total white look. Για να το συνθέσεις, θα επισκεφθείς το κατάστημα Aristoteli Bitsiani, εκεί όπου θα βρεις ένα βαμβακερό πουκάμισο και ένα βαμβακερό, άνετο παντελόνι, δηλαδή δύο απαραίτητα items για προσεγμένες εμφανίσεις.

Untitled4

Μία urban εμφάνιση για να απολαύσεις εξερευνήσεις στο αστικό τοπίο

Αν θέλεις να απολαμβάνεις περισσότερο τις αστικές εξερευνήσεις σου, αυτές που σου συστήνουν ξανά την πόλη σου, να ξέρεις πως στο κατάστημα Columbia θα βρεις ένα αέρινο, κοντομάνικο πουκάμισο από ανακυκλωμένα υλικά, το οποίο απομακρύνει την υγρασία από το σώμα, εξουδετερώνει τις δυσάρεστες οσμές και σου προσφέρει μία μοναδική φρεσκάδα ενώ το φοράς. Μπορείς να το συνδυάσεις με ένα σορτς από 100% βαμβάκι ποπλίνα, ώστε να νιώθεις cool και άνετος σε κάθε urban εξερεύνησή σου.

Untitled5

Το κατάλληλο ντύσιμο για να πραγματοποιήσεις ένα πρωινό workout 

Αν έχεις βγει ήδη σε καλοκαιρινή άδεια, αλλά παραμένεις στην πόλη, μπορείς να αξιοποιήσεις τα πρωινά σου, ώστε να… αναθερμάνεις τη σχέση σου με τη σωματική άσκηση. Στο κατάστημα Intersport θα βρεις μία αθλητική βερμούδα ΝΙΚΕ σε υπέροχες αποχρώσεις, τις οποίες μπορείς να συνδυάσεις με το Nike Air Zoom Alphafly NEXT 2, ένα παπούτσι τρεξίματος που θα σου προσφέρει μεγαλύτερη επιστροφή ενέργειας σε κάθε σου βήμα, ώστε να καταρρίψεις τα προσωπικά σου ρεκόρ.

Untitled6

Ένα look για το after work drink με τον κολλητό που περιμένει να βγείτε σε άδεια

Ανυπομονείς να βγεις σε καλοκαιρινή άδεια μαζί με τον κολλητό σου; Μέχρι τότε, μπορείτε να συνεχίσετε να απολαμβάνετε after work drinks, κατά τη διάρκεια των οποίων θα σχεδιάζετε τις διακοπές των ονείρων σας. Για αυτήν την περίσταση, σου προτείνουμε ένα κλασικό τζιν παντελόνι σε συνδυασμό με ένα λινό, μπλε πουκάμισο, δύο must-have ρούχα για κάθε αντρική γκαρνταρόμπα, τα οποία θα βρεις στο κατάστημα Edward Jeans

DSC 1801 3

Ένα εξίσου στυλάτο look μπορείς να δημιουργήσεις και με μία βόλτα στο κατάστημα ΝΙΚΕ, καθώς εκεί θα βρεις ένα μοντέρνο, loose παντελόνι, ιδανικό για το καλοκαίρι, το οποίο μπορείς να συνδυάσεις με ένα πουκάμισο σε μία μπεζ, ευκολοφόρετη απόχρωση.

Untitled7

Ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου που κάνει level up σε κάθε καλοκαιρινό look 

Ένα πραγματικά καλό ζευγάρι γυαλιά ηλίου είναι το απαραίτητο αξεσουάρ για να αναβαθμίσεις κάθε καλοκαιρινό look σου. Αυτό το ζευγάρι διαθέτει έναν ανθεκτικό σκελετό από τιτάνιο και περίτεχνες λεπτομέρειες, ενώ φέρει την υπογραφή DITA. Θα το βρεις στο κατάστημα Optical Papadiamantopoulos -και να είσαι σίγουρος πως θα το ερωτευτείς με την πρώτη ματιά.

Untitled8

Το ιδανικό outfit για να πραγματοποιήσεις μία φυσιολατρική περιήγηση

Μία μονοήμερη φυσιολατρική περιήγηση σε ένα κατάφυτο μέρος λίγα χιλιόμετρα μακριά από την πόλη, είναι ό,τι καλύτερο για να γεμίσεις «μπαταρίες». Αρκεί, βέβαια, να συνδυάσεις την περιήγηση με μία δροσιστική βουτιά και να επιλέξεις το κατάλληλο outfit. Πού θα το βρεις; Φυσικά, στο κατάστημα The North Face. Πρόκειται για ένα κίτρινο, εμπριμέ πουκάμισο και μία μαύρη βερμούδα, δύο πολύ comfy ρούχα, τα οποία δεν θα θέλεις να βγάλεις από πάνω σου.

Untitled9

Ένα πουκάμισο για κάθε στιγμή της ημέρας, όπως τα beach πάρτι της σεζόν

Σκοπεύεις να παρευρεθείς σε κάποιο beach πάρτι μέσα στο επόμενο διάστημα; Τότε, με μία βόλτα στο κατάστημα Mango θα ανακαλύψεις ένα εντυπωσιακό καλοκαιρινό πουκάμισο με φλοράλ μοτίβο, το οποίο θα σε συντροφεύει σε κάθε στιγμή του καλοκαιριού. Όχι μόνο σε κάποιο beach πάρτι, αλλά στο νησί, το γραφείο και τις απογευματινές βόλτες που πραγματοποιείς με την παρέα σου.

Untitled10

Ένα sneaker που σε πάει παντού, από το γραφείο στο λιμάνι και από εκεί στο νησί

Σκέφτεσαι να επενδύσεις σε ένα καινούργιο sneaker; Δεν θα χρειαστεί να ψάξεις πολύ, καθώς στο κατάστημα Foot Locker υπάρχει ένα εντυπωσιακό μοντέλο, το οποίο θα «αγκαλιάζει» τα βήματά σου με στυλ. Πρόκειται για το μοντέλο Jordan 1 Mid, ένα παπούτσι που συνδυάζει με μοναδικό τρόπο το πορτοκαλί με το μαύρο, δίνοντας ένα αναπάντεχο twist σε κάθε σου streetstyle εμφάνιση.

Untitled11

 Όλα τα παραπάνω είναι μόνο μερικά από τα στυλάτα items που μπορείς να ανακαλύψεις στα καταστήματα του εμπορικού κέντρου Mediterranean Cosmos, ώστε να συνθέσεις καλοκαιρινά look, τα οποία θα σου χαρίζουν μοναδική άνεση και πηγαίο coolness, στις περιπέτειές σου εντός και εκτός πόλης. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved