Γιατί δεν πρέπει να λείπουν οι εσπαντρίγιες από τη ντουλάπα σου;

Και πώς θα τις φορέσεις.

Ένα κεφάλαιο για lovers και haters. Ειδικά στην Ελλάδα οι αντρικές εσπαντρίγιες αποτελούν ένα ιδιαίτερο θέμα. Όμως, υπάρχουν πολλοί άντρες που τις επιλέγουν και που τους πηγαίνουν πάρα πολύ. Αν ανήκεις στην ενδιάμεση κατηγορία πού σκέφτεται να τις αποκτήσεις ή όχι, σου έχουμε τις απαντήσεις γιατί πρέπει να τις βάλεις στο ντουλάπι σου. 

Πώς τα παπούτσια του Bruce Lee κατάφεραν να κατακτήσουν τον κόσμο

Δίνουν στιλ και είναι άνετες

Αρχικά, είναι κομψές, οπότε μπορούν εύκολα να συνδυαστούν με τα περισσότερα ρούχα. Μάλιστα, έχουν και μεγάλη ιστορία. Φαίνεται πως η πρώτη αναφορά σε αυτού του είδους τα παπούτσια χρονολογείται κάπου το 1300, όπου δημιουργήθηκαν για Ισπανούς στρατιώτες. Από τότε πολλές σπουδαίες προσωπικότητες τις επέλεξαν, όπως ο Σαλβαδόρ Νταλί και ο Τζον Φ. Κένεντι. Προσθέτουν μια πινελιά κομψότητας σε ένα αντρικό outfit και είναι συνώνυμες του καλοκαιριού.

Από τα βασικά τους πλεονεκτήματα είναι ότι βοηθούν με τη ζέστη, καθώς έχουν δημιουργηθεί για τους ζεστούς μήνες του χρόνου. Για την κατασκευή τους χρησιμοποιούνται ελαφριά υλικά που αφήνουν τα πόδια να «αναπνέουν» και άρα σε κάνουν να αισθάνεσαι πιο δροσερός. Ακριβώς για αυτό, έχουν γίνει βασικός πυλώνας της αντρικής μόδας σε όλη την Ευρώπη. Είναι αρκετά ευέλικτες και συνδυάζονται με τα πάντα από ένα casual κοστούμι μέχρι το αγαπημένο σου τζιν.  Όμως, ταιριάζουν πολύ ωραία και με σορτς. 

Πώς να φορέσεις τις εσπαντρίγιες

Στη παραλία
Ίσως είναι και η πρώτη λέξη που σου έρχεται στο μυαλό όταν ακούς εσπαντρίγια. Ιδανική πρόταση για να αντικαταστήσεις τις σαγιονάρες/σανδάλια.

Casual στιλ
Το μεσογειακό ταμπεραμέντο θέλει δροσερά ρούχα. Συνδυάζονται τέλεια με σορτς σε όποιο στιλ και μέγεθος και πακετάρονται εύκολα για εκείνα τα Σαββατοκύριακα που θα πας να χαλαρώσεις.

Με τζιν
Οι εσπαντρίγιες είναι το τέλειο συμπλήρωμα στα κλασικά αντρικά τζιν. Σήμερα το βράδυ φόρεσε το τζινάκι σου και βάλε ένα ζευγάρι casual εσπαντρίγιες για να ξεχωρίσεις με απλότητα. 

Με λινό παντελόνι
Ιδανική πρόταση το λινό παντελόνι. Ο τέλειος συνδυασμός για τις καλοκαιρινές εμφανίσεις. Όπως συνδυάζονται υπέροχα και με τις βερμούδες. Δεν χρειάζονται πολλά-πολλά για να έχεις άψογο καλοκαιρινό στιλ.

Cool συνδυασμοί
Αυτός ο χαλαρός τύπος παπουτσιών μπορεί να είναι η τέλεια προσθήκη σε ένα καλοκαιρινό κοστούμι. Κάνε μία πρώτη αγορά σε εσπαντρίγιες και θα δεις πόσο θα σου αρέσουν στιλιστικά. 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved