Getty Images | Julian Finney Τελικός Wimbledon: O Daniel Craig παραμένει James Bond χάρη στο στυλ του

Μία ματιά από την εμφάνισή του στον τελικό του Wimbledon το αποδεικνύει.

Όταν ένας ρόλος γίνεται κομμάτι σου, γίνεται ξεκάθαρο πως σου έχει αφήσει πράγματα στα οποία ποντάρεις για να γίνεις καλύτερος. Πέρα του ότι χρηματικά ο Daniel Craig μπορεί να το υποστηρίξει, ταυτόχρονα έχει μάθει και πως να αναδεικνύει το στυλ του. Έχει περάσει άλλωστε μέσα από τόσα κοστούμια του James Bond που δεν θα μπορούσε να συμβαίνει διαφορετικά.

Ήταν πολλοί οι αστέρες του Hollywood που παρακολούθησαν από κοντά τον τελικό, αλλά λίγοι έδειξαν το class που μπορεί να δείξει κάποιος στην εμφάνισή του, όπως έκανε ο τελευταίος 007. Από την εμφάνιση κρατάμε δύο πράγματα. Την άνευ όρων πίστη του στο γκρι και την χρωματιστή ποσέτ για την αντίθεση και την μοναδική Rachel Weisz. Γιατί πάντα θέλεις η γυναίκα σου να ξέρει να ντυθεί καλύτερα από σένα και αν υπάρχει όρος όπως το βρετανική φινέτσα στο γυναικείο ντύσιμο, η Weisz το έχει κατακτήσει και ειδικά μέσα από τις καμπάνιες μόδας στις οποίες έχει πρωταγωνιστήσει.

GettyImages 1548229169

Βλέποντας τους, σκέφτεσαι ότι κάπως έτσι θα είχε καταλήξει ο James Bond αν είχε πετύχει ο γάμος στο In Her Majesty’s Secret Service. Θα καθόταν, περήφανος γκριζόλυκος με δόξα και τιμές, παρακολουθώντας αθλητικά events όπως αυτό του Wimbledon όπου δεν θα χρειαζόταν να κάνει κάτι άλλο. Απλά να στέκεται εκεί και να παρατηρεί τα ζηλόφθονα βλέμματα των νεότερων, να ελπίζουν ότι κάποια στιγμή θα του μοιάσουν.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved