Αυτή είναι ιστορία πίσω από το κλασικό πια κοστούμι του ΜακΓκρέγκορ

Το καλύτερο είναι ότι μπορείς να το αποκτήσεις και εσύ.

Αν δεν προσγειώθηκες σήμερα στον πλανήτη Γη, θα έχεις δει το περίφημο σακάκι που φόρεσε ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ στην πρώτη συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα με τον Φλόιντ Μεϊγουέδερ στις 26 Αυγούστου. Ξέρεις, μιλάμε για εκείνο το σακάκι που είχε παντού κεντημένο πάνω του τη λέξη Fuck You –ένα σιωπηρό και ταυτόχρονα κραυγαλέο μήνυμα προς τον Αμερικανό μποξέρ.

Για να είμαστε ειλικρινείς, βέβαια, η πιο πρόσφατη εμφάνιση του ΜακΓκρέγκορ, αυτή με τη γούνα και τα εσώρουχα, ίσως και να είναι πιο εκκεντρική. Ωστόσο, το σακάκι ήταν αυτό που συζητήθηκε.

«Θέλαμε να σχεδιάσουμε κάτι ασεβές», δήλωσε στο αμερικανικό Esquire ο Ντέιβιντ Χέιλ, Διευθύνων Σύμβουλος του Brand David August, στο οποίο ανήκει η παραπάνω δημιουργία. Και συμπλήρωσε: «Στον Κόνορ αρέσουν τα μοτίβα με τις κουκίδες που χρησιμοποιούμε στα σακάκια μας και έτσι σκέφτηκα να σχηματίζουν τη συγκεκριμένη φράση, προκειμένου να ταιριάζει και να αποτυπώνει πλήρως την προσωπικότητα του».

gallery 1499965447 floyd conor

Όσο για το ύφασμα, είναι μάλλινο αλλά περνάει μια ειδική επεξεργασία στον οίκο David August, ο οποίος ντύνει τον ΜακΓκρέγκορ από την αρχή της καριέρας του. Μάλιστα, μπορεί ο καθένας να δει ραμμένο πάνω στο σακάκι του όποιο μήνυμα επιθυμεί.

Ωραίο; Ναι, ωραίο αν θες να κάνεις μια πλάκα στον κολλητό σου ή αν θες να βρεις έναν εύσχημο τρόπο να την πεις στο αφεντικό σου. Ωστόσο, επειδή ούτε το πρώτο θα κάνεις ούτε το δεύτερο, το πιο πιθανό σενάριο είναι το εξής ένα: Το βλέπει εκείνη και σου λέει όλο ειλικρίνεια «Γιατί, ρε μωρό μου, δεν ράβεις και εσύ ένα και να γράφει πάνω πόσο πολύ με αγαπάς;».

Και τότε είναι η στιγμή που καταλαβαίνεις ότι μόνο αν γεμίσει το στόμα σου με βαρβάτα καντήλια, που θα έκαναν μέχρι και τον πιο νταή λιμενεργάτη της Μασσαλίας να κοκκινίζει από ντροπή, πραγματικά το χαίρεσαι. Εξάλλου, και ο ίδιος ο ΜακΓκέγκορ δεν περιορίστηκε μόνο στο σακάκι, αλλά φρόντισε να λούσει μέσω μικροφώνου με δεκάδες προσβολές τον Μεϊγουέδερ.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved